Circulaţia a fost BLOCATĂ la metrou, vineri dimineaţă din cauza unei persoane căreia i s-a făcut rău în vagon. Bărbatul a murit UPDATE

Circulaţia a fost blocată la metrou, vineri dimineaţă, din cauza unei persoane căreia i s-a făcut rău în vagon, în staţia Mihai Bravu de pe magistrala 1. După mai multe menevre de resuscitare, bărbatul a murit. Traficul garniturilor de metrou a revenit la normal în jurul orei 10.22, anunţă Metrorex. 

27 ian. 2017, 07:58
Circulaţia a fost BLOCATĂ la metrou, vineri dimineaţă din cauza unei persoane căreia i s-a făcut rău în vagon. Bărbatul a murit UPDATE

UPDATE Circulaţia metrourilor între Mihai Bravu şi Timpuri Noi de pe magistrala 1 a fost reluată pe ambele fire în jurul orei 10.22, anunţă Metrorex. 

Bărbatul căruia i s-a făcut rău în metrou nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. 

UPDATE

Se înregistrează întârzieri de circulaţie pe magistrala 1 de metrou, după ce vineri dimineaţă i s-a făcut rău unui călător în staţia de metrou Mihai Bravu. 

Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, căruia i s-a făcut rău în timpul mersului cu metroul. 

Pe magistrala 1 de metrou se circulă pe un singur fir, în ambele sensuri între Timpuri Noi şi Mihai Bravu, doar pe linia 2. Circulaţia pe linia 1 este oprită din cauză că în staţia Mihai Bravu i se acordă ajutor unei persoane căreia i s-a făcut rău în metrou, anunţă reprezentanţii Metrorex.

Incidentul a fost semnalat mecanicului de tren în jurul orei 9.18, acesta anunţând ulterior serviciul de urgenţă 112.

„Conform procedurii, călătorului i se acordă primul ajutor în tren pentru că acolo i s-a făcut rău”, au precizat pentru RomaniaTV.net oficialii Metrorex. 

La o oră de la incident, călătorului încă i se acorda primul ajutor în metrou. 

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru Agerpres că prima salvare a sosit la 12 minute de la apel, bărbatul fiind găsit în stop cardiorespirator şi s-au început manevrele de resuscitare. În scurt timp, a sosit şi cea de-a doua ambulanţă, iar în prezent se efectuează manevre de resuscitare. 

Circulaţia metrourilor este blocată, vineri dimineaţă, pe o linie în staţia Mihai Bravu de pe magistrala 1 pentru că un pasager a leşinat în vagon. Mecanicul a oprit trenul și a anunțat Salvarea. 

Călătorii au fost evacuaţi, pasagerul cu probleme de sănătate primind ajutor direct în vagon d ela un echipaj SMURD.