Circulaţie blocată pe DE 581 în urma unui accident în care au fost implicate o dubă şi un tractor VIDEO

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers miercuri seara în urma unui accident produs pe DE 581, în localitatea Sârbi, în care au fost implicate o dubă şi un tractor, conducătorul auto al dubei rămânând încarcerat.

16 nov. 2022, 21:56
Circulaţie blocată pe DE 581 în urma unui accident în care au fost implicate o dubă şi un tractor VIDEO

Din primele informații, în accident au fost implicate o autospecială de transport și un tractor cu remorcă care transporta baloți de fân. S-au înregistrat trei victime, din care una încarcerată.

„Un bărbat de 69 de ani cu traumatism cranio cerebral și traumatism toracic și un bărbat de 24 de ani cu traumatism toracic, sunt transportați la Spitalul din Bârlad. Un alt bărbat de 58 de ani cu o contuzie minoră rămâne la locul accidentului”, a declarat medicul Dan Ungureanu.

„Pompierii bârlădeni intervin cu o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare, în localitatea Sârbi, comuna Banca. În accident sunt implicate două autovehicule: un autoturism de transport marfă şi un tractor încărcat cu furaje. La intervenţie au participat şi două ambulanţe de la substaţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate şi două victime, una dintre acestea fiind încarcerată. Din tractor s-a scurs combustibil, circulaţia fiind întreruptă pe ambele sensuri. Pompierii militari au descarcerat un bărbat, victima fiind preluată de echipajul ambulanţei SAJ. Şoferul tractorului a primit primul ajutor în cea de-a doua ambulanţă SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii asigură măsurile PSI specifice în astfel de cazuri.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Citeşte şi: Șoferul unui microbuz școlar din Vaslui a fost prins băut la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,82 mg/l