Circulaţie îngreunată în Cluj din cauza unui autotren răsturnat

Publicat: Vineri, 13 Decembrie 2013 17:36 // Actualizat: Vineri, 13 Decembrie 2013 17:36 // Sursa: romaniatv.net

Traficul rutier pe DN1F Cluj-Napoca - Zalău se desfăşoară pe o bandă, alternativ, în zona Sânpaul, din cauza unui autotren răsturnat. Şi pe Autostrada Transilvania se circulă cu greutate din cauza ceţei dense.

Accidentul din Cluj nu s-a soldat cu victime. În momentul în care se va ridica autotrenul cu ajutorul unei automacarale, este posibil ca circulaţia să se întrerupă în ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pe Autostrada Transilvania a început să se lase ceaţă. Pe tronsonul kilometric 0-20, vizibilitatea scade sub 50 de metri.

Pe DN17, în Pasul Tihuţa, plafonul de nori este coborât, iar vizibilitatea este scăzută. Fenomenul se întâlneşte şi în alte zone montane. Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

Pe DN1 Bucureşti - Braşov traficul rutier este intens. Se circulă în coloană, însă fluent, pe tronsonul Comarnic - Buşteni. Având în vedere că partea carosabilă este umedă, conducătorii auto ar trebui să mărească distanţa în mers între autovehicule.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 21:21
...din cauza unui autotren răsturnat. Şi pe Autostrada Transilvania se circulă cu greutate din cauza ceţei dense. Citește mai departe…

...
13 dec 18:02
... Traficul rutier pe DN1F Cluj-Napoca – Zalău se desfăşoară pe o...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H