Circulaţie îngreunată în Cluj din cauza unui autotren răsturnat

Traficul rutier pe DN1F Cluj-Napoca - Zalău se desfăşoară pe o bandă, alternativ, în zona Sânpaul, din cauza unui autotren răsturnat. Şi pe Autostrada Transilvania se circulă cu greutate din cauza ceţei dense.

13 dec. 2013, 15:36
Circulaţie îngreunată în Cluj din cauza unui autotren răsturnat

Accidentul din Cluj nu s-a soldat cu victime. În momentul în care se va ridica autotrenul cu ajutorul unei automacarale, este posibil ca circulaţia să se întrerupă în ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pe Autostrada Transilvania a început să se lase ceaţă. Pe tronsonul kilometric 0-20, vizibilitatea scade sub 50 de metri.

Pe DN17, în Pasul Tihuţa, plafonul de nori este coborât, iar vizibilitatea este scăzută. Fenomenul se întâlneşte şi în alte zone montane. Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

Pe DN1 Bucureşti – Braşov traficul rutier este intens. Se circulă în coloană, însă fluent, pe tronsonul Comarnic – Buşteni. Având în vedere că partea carosabilă este umedă, conducătorii auto ar trebui să mărească distanţa în mers între autovehicule.