Citeşte horoscopul săptămânii 26 ianuarie – 1 februarie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

Saptamana 26 ianuarie - 1 februarie 2015 este cea a judecatilor sociale si a jocurilor de diferite feluri. Foarte multi nativi vor simti nevoia sa isi ascunda trairile si sentimentele si sa-i critice pe cei din jur.

25 ian. 2015, 08:19
Citeşte horoscopul săptămânii 26 ianuarie – 1 februarie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

Intrarea planetei Venus in Pesti va avea un impact puternic asupra vietii personale, iar retrogradarea lui Mercur va aduce cateva blocaje. La acestea vor participa si Uranus, Marte, Pluton sau Soarele.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in urmatoarea perioada, citeste horoscopul saptamanii 26 ianuarie – 1 februarie 2015:

Berbec
Stiai din timp care vor fi consecintele actiunilor tale, dar ai procedat la fel in continuare. Apar cateva probleme in zona carierei, ceea ce presupune mai multa atentie din partea ta. Cativa colegi de munca nu iti urmaresc binele si din acest motiv ar fi indicat sa incerci sa iti gasesti cativa aliati. Pana la finalul saptamanii sunt sanse sa primesti o veste care te va face sa te simti mai bine.

Taur

Te plangi de lipsa banilor, dar nu faci nimic in acest sens. Inceteaza sa iti mai faci griji la orice pas! Este o perioada buna pentru a face cateva schimbari. Daca primesti o oferta noua de munca, nu sta prea mult pe ganduri. Discutiile cu o persoana mai in varsta te-ar putea ajuta sa vezi jumatatea plina a paharului si sa iei deciziile cele mai bune.

Citeşte continuarea pe ele.ro.