Cîţu dezminte acuzaţia că ar folosi rectificarea pentru a-şi atrage sprijin politic de la primarii PNL: „O acuzaţie fără sens. Am avut întâlniri cu primari de la toate partidele”

Premierul Florin Cîţu a respins acuzaţia PSD conform căreia ar folosi banii din rectificarea bugetară pentru a obţine susţinere la Congresul PNL din partea primarilor.

14 iul. 2021, 17:31
Cîţu dezminte acuzaţia că ar folosi rectificarea pentru a-şi atrage sprijin politic de la primarii PNL: „O acuzaţie fără sens. Am avut întâlniri cu primari de la toate partidele”

Cîţu a adăugat că a invitat primarii social-democraţi de la Vaslui să vină la discuţii, la Guvern, iar recent a stat de vorbă cu cei de la Asociaţia Municipiilor din România, unde sunt edili de la toate partidele politice.

„O acuzaţie fără sens şi pe care o resping imediat şi fără niciun fel de dubiu. Dacă vă aduceţi aminte, la Vaslui, i-am invitat pe primarii de la PSD să vină să discutăm. Acum două zile am fost la Asociaţia Municipiilor din România. Faptul că PSD a ţinut România nedezvoltată şi ieri am aflat, de exemplu, de la primarii din Teleorman că toate unităţile administrative din judeţ, care a avut şi premier, mai mulţi oameni, nu sunt legate la gaze, au drumuri de pământ”, a afirmat Florin Cîţu, după şedinţa de Guvern.

Florin Cîţu: „Eu cred că mai multă democraţie decât în acest guvern, nu a existat”

Potrivit prim-ministrului, „mai multă democraţie” decât în Guvernul pe care îl conduce nu a existat.

„România a fost lăsată în urmă şi cine ştie cel mai bine cum se dezvoltă România decât cei care au fost aleşi să dezvolte România. Am făcut această întâlnire cu Asociaţia Municipiilor şi cu primari de la toate partidele politice şi am ascultat şi am susţinut o parte dintre proiecte. La Vaslui, primarii PSD au primit o invitaţie şi îi aştept oricând să vină. Eu cred că mai multă democraţie decât a fost în acest Guvern nu a existat”, a adăugat Florin Cîţu.

Citeşte şi: Clotilde Armand, vizată de un nou scandal! Doi consilieri au sunat la 112 fiindcă nu au fost primiți la ședința de la Primăria Sectorului 1