Ciudata POVESTE a femeii care era prea URÂTĂ să locuiască în Coreea de Sud FOTO

O tânără americancă de orgine coreeană s-a întors pe pământurile natale pentru a preda elevilor de clasa a patra limba engleză. Cu toate acestea, la mai puţin de un an după ce s-a mutat în ţara asiatică, ea a fost obligată să plece deoarece copiii râdeau de ea că este "prea înaltă, prea grasă şi prea neagră" pentru a fi acceptată de cei din jur. Mai mult, Coreea de Sud este considerată ţara operaţiilor estetice, unde nu mai puţin de 20 de procente dintre femei au trecut prin cabinetului unui doctor pentru a-şi modifica înfăţişarea.

04 iun. 2013, 17:02

Ashley Perez, o tânără de 20 de ani din America a povestit pe site-ul Buzzfeed drama prin care a trecut în anul pe care l-a petrecut în Coreea de Sud, unde toată lumea o privea ca o ciudată din cauza corpului său. Astfel, chiar şi elevii de clasa a patra, cărora le preda limba engleză, au râs de ea.

Citeşte şi OBSESIA chirurgiei plastice: Toate aspirantele la titlul de Miss Coreea de Sud arată IDENTIC FOTO

Cu toate că a crezut că trăsăturile ei asiatice o vor ajuta să se integreze, locuitorii oraşului în care a locuit nu au fost de acord. Astfel, ea a fost ridiculizată din cauza corpului ei considerat prea mare pentru această ţară axată pe operaţii estetice. Potrivit tinerei, cei din jur au considerat că este „prea grasă, prea înaltă şi cu o faţă mult prea închisă la culoare”.

În cazul meu, eram prea înaltă, prea grasă şi prea neagră, lucruri care nu sunt considerate frumoase potrivit standardelor coreene. În multe cazuri, faptul că aveam trăsături coreene mi-a făcut experienţa mai dificilă decât a prietenilor mei albi„, a spus ea, vizibil deranjată de faptul că nu a fost acceptată de cei din jur.

Citeşte şi Bill Gates, gest nepoliticos. Fotografia care a supărat Coreea de Sud

Coreea de Sud a detronat Brazilia privind numărul operaţiilor estetice pe cap de locuitor, fiind ţara unde 20% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 19 şi 49 de ani au recurs la operaţii estetice. Astfel, clinicile de frumuseţe le recomandă tinerelor să îşi micşoreze fălcile, pentru a avea o faţă mai mică şi să îşi micşoreze ploapele pentru a avea ochii mai mari.