Ciudatul motiv pentru care o femeie are auz de SUPEREROU: Îmi aud SÂNGELE cum curge prin VENE FOTO

O femeie din Marea Britanie se poată lăuda cu un auz de supererou, dar trăieşte o dramă, deoarece poate simţi cele mai bizare sunete, cum ar fi mişcarea globului ocular sau curgerea sângelui prin vene, ceea ce îi distruge viaţa. Medicii nu ştiu care este cauza acestei condiţii stranii, dar se crede că de vină este un grav accident de bicicletă care i-a modificat structura internă a urechii.

27 iun. 2013, 08:14

Julie Redfern, o femeie de 47 de ani din Padiham, regiunea Lancs, suferă de peste şapte ani de o condiţie medicală ciudată care aproape i-a distrus viaţa. Astfel, ea nu mai poate mânca la restaurant, din cauza zgomotului, iar vibraţiile telefonului mobil îi provoacă dureri insuportabile, potrivit The Sun.

Citeşte şi Tortură fără sfârşit: O britanică aude permanent în capul ei un şlagăr şi-i vine să urle ca un câine

Astfel, ea poate auzi cele mai ciudate zgomote, auzind funcţionarea corpului său, pornind de la „chiţăitul” ochilor, până la curgerea sângelui prin vene. Mai mult, Julie nu poate consuma nici măcar mere sau mâncăruri care provoacă zgomote ciudate din cauza sunetului.

Tânăra, de profesie recepţionistă, spune că a realizat la vârsta de 40 de ani că are un auz mai fin faţă de cei din jur, lucru care o deranja constant în fiecare minut al vieţii. Ea suferă de o afecţiune ciudată a urechii interne, care o face să recepteze sunetele provenite din interiorul corpului cu un volum foarte ridicat. Dacă la început medicii au dat vina pe vârstă, în urma unor teste au realizat că Julie este bolnavă, suferind de Sindromul de Dehiscenţă al Canalului Superior.

Citeşte şi Femeia care mănâncă pietre când e tristă VIDEO

În urma unei operaţii care a durat cinci ore, ea şi-a tratat una dintre urechi, aşteptând cu nerăbdare următoarea intervenţie, pentru a scăpa de chinuri. Cu toate că nu cunoaşte cauza pentru care mama a trei copii a ajuns să audă atât de bine, ea crede că este vorba de un grav accident de bicicletă pe care l-a avut la vârsta de 23 de ani şi care i-a provocat răni serioase la nivelul capului.

Este foarte frustrant să auzi tot. Ai crede că nu ai de ce să fi deranjat de sunetele din corpul tău, dar este o senzaţie oribilă. Mă simt ca şi cum aş fi beată, fără să beau alcool„, a povest Julie drama sa.