Civilii din Ucraina încearcă să oprească tancurile rusești cu mâinile goale: ”E cutremurător! Luptă până la ultima picătură de sânge!” – VIDEO

Ucrainienii dau lecții de viață întregii omeniri. Armata și civilii încearcă prin orice mijloc să oprească atacurile crude venite din partea rușilor.

01 mart. 2022, 18:07
Civilii din Ucraina încearcă să oprească tancurile rusești cu mâinile goale: ”E cutremurător! Luptă până la ultima picătură de sânge!” – VIDEO

Civilii din Ucraina încearcă să oprească tancurile rusești cu mâinile goale. Nimeni nu vrea să renunțe la demnitate, la crezuri sau măcar la un centimentru de pământ. Bărbații, adolescenții, chiar și femeile au uitat de orice temere și au luat arma pentru a se jertfi pentru țara în care au trăit de o viață.

Civilii din Ucraina încearcă să oprească tancurile rusești cu mâinile goale: ”E cutremurător! Luptă până la ultima picătură de sânge!” – VIDEO

Au apărut noi imagini emoționante în mediul online care arată cât de bravi sunt ucrainienii. Fără arme, veste, sau orice formă de protecție au ieșit cu mâinile goale să oprească blindatele rusești din invazia Ucrainei.

”Poate cele mai impresionate, emoționante imagini ale acestui război mizerabil pornit de Putin. Armata Ucrainei luptă până la ultima picătură de sânge, oamenii aruncă cu Molotov și trag și ei cu arma. Iar acum, în tot mai multe orașe, oamenii ies în orașele pe unde trec convoaiele mizerabililor ruși și se pun în calea mașinilor, cu mâinile goale. Cu adevărat impresionat. Cutremurător….Mi s-a făcut pielea de găină. Filmarea aceasta este de acum câteva momente, din Melitopol, dar peste tot în Ucraina au loc astfel de scene. #SlavaUkraina #Ucraina #NoWar”, se arată în postarea românului care a distribuit imaginile emoționante.

A șasea zi de război a început cu vestea rezistenței eroice a Kievului care nu a fost capturat nici după aproape o săptămână de la invazia brutală a Rusiei, care se voia a fi un Blitzkrieg de 24-48 ore. Un convoi militar uriaș al Rusiei a ajuns însă la periferia Capitalei.

De altfel, guvernul britanic l-a avertizat pe liderul Rusiei, Vladimir Putin, că va fi „tras la răspundere” pentru eventualele crime de război comise în Ucraina.

Marea Britanie a inclus pe lista entităților supuse sancțiunilor gigantul Sberbank, cea mai mare bancă a Rusiei. S-a decis să vină și cu alte sancțiuni pentru Rusia după invadarea nejustificată a Ucrainei.

Citește și: Starea psihică a lui Vladimir Putin, prioritate pentru serviciile secrete americane. „A devenit din ce în ce mai imprevizibil şi iraţional”
„Vladimir Putin a subestimat unitatea şi determinarea Occidentului şi a restului lumii. Şi vom menţine presiunea economică”, a declarat Boris Johnson, în timpul unei vizite întreprinse marţi în Polonia.

Boris Johnson și-a arătat convingerea că țările occidentale sunt pregătite să-și intensifice sancțiunile împotriva Ruiei. „E limpede că are deja un efect semnificativ. Suntem pregătiţi să intensificăm şi să continuăm atât timp cât va fi nevoie”, a spus premierul britanic.

Citește și: Nimeni nu știa asta despre președintele Ucrainei. Volodimir Zelenski a asigurat vocea în ucraineană a ursulețului Paddington!