Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu, o nouă profeţie cutremurătoare: „ULTIMATUM! Nu va fi deloc bine pentru omenire!”

Celebra clarvăzătoare Maria Gheorghiu, cea care a prezis dezastrul de la Colectiv, face din nou profeții cu ecou sumbru. Potrivit viziunii sale din dimineața zilei 17 august, omenirea a primit un ”ultimatum”.

17 aug. 2018, 12:41
Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu, o nouă profeţie cutremurătoare: „ULTIMATUM! Nu va fi deloc bine pentru omenire!”

Maria Gheorghiu a povestit pe blogul personal viziunea sa. Acesta susține că însuși Iisus i s-a arătat și că un eveniment tragic major s-ar putea întâmpla. Potrivit femeii, omenirea s-a afla sub semnul cifrei patru: „Așa uimit și cu Chipul transfigurat de spaimă, de durere pentru Poporul Sau, IISUS HRISTOS cu privirea uimită, cu ochii mari în orbite privește înspre Apus, dar Mână Sa dreaptă cu cele 4 degete o întinde spre mine, și-mi arată că au mai rămas doar 4! Ce înseamnă acest 4 dragilor, că va fi 4 zile, 4 ore sau 4 sapt,etc, nu va fi bine deloc pentru omenire”, a scris aceasta.

Întreaga postare a Mariei Gheorghiu, mai jos:
Astăzi dimineață trează fiind la această oră, mai stăteam în pat cu ochii deschiși fiind.
Vedeam cu ochii deschiși, o lumina albă strălucitoare mare cât palmă unui adult. Lumina se mișcă pe loc, pulsa încontinuu.

Și pentru că să văd mai bine ce era cu acea lumina, închid ochii și astfel văd că sub plafonul camerei mele este CHIAR Duhul Cel Prea Sfânt sub Chip de Porumbel alb.

DUHUL SFÂNT dădea din Aripile Sale,moment în care, aud un glas extrem de rugător care-mi grăiește așa:

„Măria, te rugăm, avem nevoie de Rugăciunile tale, pentru ceea ce va veni în lume.”
Firește că imediat așa cu ochii închiși cum priveam la DUHUL CEL PREA SFÂNT de deasupra patului meu, așa precum ar fi sub plafon,am început să mă rog cu glasul sufletului meu, așa:

„Doamne Dumnezeule Tatăl Ceresc ,Atoatetiitor și Atoatefăcător, IISUSE HRISTOASE Mântuitorul nostru al tuturor și Duhule Prea Sfinte ,Te rog, Te implor …(și nu am mai apucat să zic ceva,d eoarece ceva uimitor se petrecea ).

Văd SFÂNTĂ ICOANĂ din cameră mea, cu IISUS HRISTOS , Icoană ce are o vechime de circa 200 ani, în care MÂNTUITORUL face un efort imens,Își desprinde Mână Să dreaptă,o întinde spre în fată,adică ,înspre mine,în timp ce CHIPUL LUI IISUS inviaza și El, ochii-I sunt mari și uimiți,iar gură MÂNTUITORULUI rămăsese întredeschisă de uimire,de înspăimântare,de ceea ce vedea că vine dinspre Apus peste Poporul Său iubit,ăeste omenire.

Cu aproximație,așa arată IISUS HRISTOS la CHIP și la Trup,că în Iconiță de mai sus.
IISUS HRISTOS fraților, întinde toate degetele de la MÂNĂ SĂ dreaptă,că atunci când sunt amorțite, apoi,închide înăuntrul palmei Sale degetul mare,și-mi arată în mod expres cele patru degete ale SALE, care au rămas deschise și întinse spre mine.

Așa uimit și cu Chipul transfigurat de spaimă, de durere pentru Poporul Sau, IISUS HRISTOS cu privirea uimită, cu ochii mari în orbite privește înspre Apus, dar Mână Sa dreaptă cu cele 4 degete o întinde spre mine, și-mi arată că au mai rămas doar 4 !

Ce înseamnă acest 4 dragilor, că va fi 4 zile, 4 ore sau 4 sapt,etc, nu va fi bine deloc pentru omenire.

Dacă ÎNSUȘI FIUL LUI DUMNEZEU, IISUS HRISTOS S-a cutremurat, S-a înspăimântat de ziceai că-I ies ochii din orbite, și-mi întinde MÂNĂ SĂ cu semnul 4, cu acele 4 degete,înseamnă că DUMNEZEU și-a pierdut răbdarea cu noi FIII SĂI, și că L-am supărat, L-am mâniat foarte.
DUMNEZEU îngăduie Râului să se instaleze peste Omenire,și-i va pierde pe cei care L-au hulit,pe cei care și-au batjocorit și asuprit Aproapele și pe fratele său.

În doar câteva secunde, circa 5 -7 secunde,totul dispare, iar eu rămân cu lacrimi pe obraji, cu lacrimi în inimă și-n suflet,și mă rog necontenit pentru întreagă OMENIRE, pentru că BUNUL DUMNEZEU să nu ne lase din MÂNĂ SĂ cea ATOTPUTERNICĂ și ATOTTIITOARE, și să ne mai dea încă o șansa,că să ne putem întoarce la El cu capul plecat, cu inimă înfrântă și smerită,cu sufletul plin de umilință.

Așa trebuie să facem cu toții, pentru liniștea sufletului nostru, pentru iertarea păcatelor noastre,și nu în ultimul rând, pentru mântuirea sufletului nostru. Amin”.