Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, MESAJ pentru credincioşi: Majoritatea preoţilor umblă în fiecare clipă după lux

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a transmis un mesaj pentru credincioși. Ea a devenit cunoscută după ce a prezis tragedia din clubul Colectiv, însă, aceasta nu a fost singura sa previziune care s-a adeverit.

10 iul. 2017, 17:04
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, MESAJ pentru credincioşi: Majoritatea preoţilor umblă în fiecare clipă după lux

Maria Ghiorghiu, mesaj pentru credincioși:

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, anunţ neaşteptat. Viziunea care îi bagă pe toţi în ALERTĂ

„Dragii mei,

În această noapte când abia mă băgasem în pat (am stat și-am scris la CARTI) aud glasuri foarte intrigate, care vorbeau așa:

„Noi nu am fost învăţati asa! Noi nu am învăţat gusturile! Noi nu am fost învăţati cu luxurile si îmbuibările! Noi am fost învăţati: UN SINGUR CUVÂNT ARE DUMNEZEU!”

Dragii mei, mare ADEVĂR se găsește în aceste Cuvinte!

De ce să nu spunem că, PREOȚII zilelor noastre, majoritatea dintre ei, Semenii noștri cu mari bogății, umbla în fiecare clipă după lux ,masini scumpe,vile scumpe, gusturi care mai de care mai sofisticate in toate domeniile si mai rău, unora le place desfraul si desfranarea.

DUMNEZEU are un singur cuvânt:

„Eu sunt Calea, Adevarul si Viaţa! Eu sunt Alfa și Omega, cel dintâi şi cel de pe urmă, începutul şi sfârşitul”.

Să facem dragii mei, VOIA LUI DUMNEZEU în fiecare clipă a vieții noastre. Sa ne iubim Aproapele ca pe noi însine si să-ncercam Prieteni dragi, ca să nu facem rău nimănui cu bună știință. Nici celui mai aprig dușman al nostru să nu-i facem rău, ci să ne rugăm pentru el. Așa să ne ajute BUNUL DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI, Amin.”

Citeşte şi Previziune TERIBILĂ pentru România: „Oameni morţi! Nori negri de furtună şi fulgere mari! Aşa arată APOCALIPSA!”