Clarvăzătorul Max Gordeev, expert în tarot, anunţă victoria Ucrainei şi sfârşitul liderului de la Kremlin: „Acest război va avantaja Ucraina. Putin va fi trădat de apropiaţi”

Astrologul şi clarvăzătorul ucrainean Max Gordeev, expert în tarot, a făcut, recent, o serie de previziuni încurajatoare cu privire la soarta războiului. Acesta a dezvăluit când se va încheia conflictul armat, în favoarea cui, în cât timp se va reconstrui Ucraina, dar şi care va fi sfârşitul liderului de la Kremlin.

16 apr. 2022, 13:28
Clarvăzătorul Max Gordeev, expert în tarot, anunţă victoria Ucrainei şi sfârşitul liderului de la Kremlin: „Acest război va avantaja Ucraina. Putin va fi trădat de apropiaţi”

Noi profeţii despre război au fost lansate în spaţiul public. De daa aceasta, astrologul şi clarvăzătorul ucrainean Max Gordeev a etalat cărţile de tarot, iar ceea ce i s-a arătat este încurajator. Pacea se va instaura în aproximativ două-trei luni, Putin va fi trădat de apropiaţi, Ucraina va ieşi învingătoare şi va fi reconstruită destul de repede. Mai aproape de luna mai, expertul prezice o pauză în luptă și o tranziție către o apărare liniștită a țării.

În ceea ce privește victoria completă a Ucrainei, aceasta va veni, din păcate, peste trei ani. Atunci Crimeea, Donețk și Lugansk ne vor fi returnate complet„, spune astrologul.

Citeste si Profeţiile sumbre ale părintelui Dionisie de la Colciu despre România: „Va fi război înfricoşător, suntem în vremurile de pe urmă”

Max Gordeev, expert în tarot, profeţii despre război: „Putin va fi trădat de oamenii de încredere într-un an, maximum doi”

Potrivit lui Gordeev, sfârşitul lui Putin se apropie cu paşi repezi. Moartea lui nu va fi naturală, ci provocată de cineva din anturaj. Totuşi, acest lucru nu se va întâmpla foarte curând, căci „Putin nu şi-a îndeplinit încă misiunea aici, iar Universul nu îi dă drumul„.

Va muri din cauza unui cuțit în spate din cauza oamenilor în care are încredere. Este foarte greu de spus când se întâmplă asta. Uneori mi se pare că va fi azi sau mâine, iar apoi înțeleg că Putin nu și-a îndeplinit misiunea, așa ca universul nu-i va da drumul. Dar sunt sigur ca asta se va întâmpla in viitorul apropiat – un an, maxim doi ani. Sunt sigur ca oamenii care l-au susținut pe Putin îl vor trăda foarte curând și spune: Întotdeauna am fost pentru Ucraina, am forțat...”, profeţeşte Gordeev.

Citeste si Profeţiile lui Rasputin despre al Treilea Război Mondial, un război nuclear. Călugărul rus l-a „văzut” mai cumplit decât precedentele două: „Puţini oameni vor supravieţui”

Tot cărţile de tarot îi arată specialistului faptul că Ucraina va reuşi să se ridice repede după pagubele uriaşe produse de ruşi şi se va dovedi că războiul o va avantaja, devenind una dintre cele mai vizitate ţări din Europa.

Deci, în ciuda cât de multă durere am avut, această situație va fi în favoarea țării”, asigură Gordeev, potrivit site-ului today.ua