Claudia Ghiţulescu a dezvăluit ce face zilnic pentru a se menţine în formă. Care este secretul siluetei perfecte

Claudia Ghiţulescu a dezvăluit secretul siluetei sale. Artista de muzică populară a slăbit în ultima perioadă și a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă.

13 oct. 2023, 18:29
Claudia Ghiţulescu a dezvăluit ce face zilnic pentru a se menţine în formă. Care este secretul siluetei perfecte
Claudia Ghiţulescu a dezvăluit ce face zilnic pentru a se menţine în formă. Care este secretul siluetei perfecte

Claudia Ghiţulescu a dezvăluit ce face zilnic pentru a se menţine în formă. Artista în vârstă de 44 de ani a dezvăluit că face sport  zilnic, cumpărându-și chiar și aparate în acest sens.

„Fac sport zilnic. Am aparate și acasă, dar merg și la sală. Zi de zi încerc să fac mișcare și să mănânc ce trebuie. Nu mă ating de mâncărurile cu sos, de sarmale, pe care le mănânc doar de Crăciun. Încerc să nu combin alimentele. Dacă de exemplu mănânc o salată, o mănânc simplă. Dacă merg la un eveniment și îmi place ceva, mânânc, dar nu repet asta”, a declarat Claudia Ghițulescu, pentru Unica.

Citeşte şi: Lidia Buble, primele declaraţii despre relaţia cu Horaţiu Nicolau. Artista are 30 de ani, iar iubitul ei a trecut de 60!

Vedeta este curtată de bărbaţi, dar spune că este destul de pretențioasă: „Sunt destul de curtată, ca să zic așa. Aș minți să nu recunosc asta. Doar aștept momentul în care să mă îndrăgostesc cu adevărat și să iubesc. Sunt multe calități pe care le caut la un bărbat. În primul rând, să îmi placă mie. Dacă există acea chimie mentală, fizică, e totul minunat. Chimia e foarte importantă pentru mine. Aș vrea să mă facă să îl iubesc. Iar dacă reușește să facă acest lucru, înseamnă că are destule calități. Mi-a spus cineva la un moment dat printr-un mesaj: „Ești atât de frumoasă în costum popular, încât te-aș pune în vitrină!”. A fost un compliment care mie mi-a plăcut foarte mult”.

Citeşte şi: Survivor All Stars. Nume grele pe lista participanţilor la ediţia specială Survivor România 2024

Cântăreaţa nu exclude să fie din nou mireasă, iar a doua nuntă ar fi mai frumoasă decât prima. „M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Nu am un anumit model în minte de rochie de mireasă. Dar le-aș lăsa pe persoanele de specialitate să se ocupe de acest lucru. Aș merge la un designer și am proba să văd ce mi-ar plăcea. Iar referitor la nuntă, aș vrea să fie într-o locație luxoasă. Aș face o nuntă mult mai frumoasă față de cea pe care am avut-o. Iar nunta mea a fost una frumoasă, dar aș face una care să o întreacă pe aceea. Acum am și experiență, știu ce îmi doresc. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am scăpat de pandemie, am înregistrări noi, am cântece noi, am multe proiecte și cântări. Nu simt că lipsește ceva din viața mea în momentul de față. Sunt foarte fericită. Am terminat și un master. Acum mă ocup de carieră și asta mă împlinește”, a mai spus Claudia Ghițulescu.