Claudia Ghițulescu vrea să se mărite din nou: „Aș face o nuntă mult mai frumoasă față de prima”

Claudia Ghițulescu vrea să se mărite din nou. Cu toate că are mulți admiratori, cântăreața de muzică populară este singură și îl așteaptă pe acel bărbat care să îi facă inima să vibreze iar. A mărturisit că i-ar plăcea să pășească din nou în fața altarului și este de părere că această nuntă va fi mult mai frumoasă decât prima.

20 iul. 2023, 15:02
Claudia Ghițulescu vrea să se mărite din nou: „Aș face o nuntă mult mai frumoasă față de prima”
Claudia Ghițulescu vrea să se mărite din nou

Claudia Ghițulescu vrea să se mărite din nou. Vedeta a precizat că apreciază mesajele pe care le primește de la admiratorii săi, dar încă nu a întâlnit persoana potrivită cu care să aibă chimie fizică, dar și mentală.

Citește și: Claudia Ghiţulescu, despre trauma pierderii copilului: „Mă rugam: Doamne, dă-mi putere”

Sunt destul de curtată, ca să zic așa. Aș minți să nu recunosc asta. Doar aștept momentul în care să mă îndrăgostesc cu adevărat și să iubesc. Sunt multe calități pe care le caut la un bărbat. În primul rând, să îmi placă mie.

Dacă există acea chimie mentală, fizică, e totul minunat. Chimia e foarte importantă pentru mine. Aș vrea să mă facă să îl iubesc. Iar dacă reușește să facă acest lucru, înseamnă că are destule calități. Mi-a spus cineva la un moment dat printr-un mesaj: „Ești atât de frumoasă în costum popular, încât te-aș pune în vitrină”. A fost un compliment care mie mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru Fanatik.ro.

Claudia Ghițulescu vrea să se mărite din nou

Solistă de muzică populară a dezvăluit că, deocamdată, nu se concentrează asupra rochiei de mireasă, ci mai degrabă asupra locației. Visul său este să aibă o nuntă desprinsă din poveste, desfășurată într-un cadru luxuriant și spectaculos. Cu toate acestea, vrea să se focuseze mai mult pe carieră decât pe viața personală.

M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Nu am un anumit model în minte de rochie de mireasă. Dar le-aș lăsa pe persoanele de specialitate să se ocupe de acest lucru. Aș merge la un designer și am proba să văd ce mi-ar plăcea. Iar referitor la nuntă, aș vrea să fie într-o locație luxoasă. Aș face o nuntă mult mai frumoasă față de cea pe care am avut-o.

Iar nunta mea a fost una frumoasă, dar aș face una care să o întreacă pe aceea. Acum am și experiență, știu ce îmi doresc. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am scăpat de pandemie, am înregistrări noi, am cântece noi, am multe proiecte și cântări. Nu simt că lipsește ceva din viața mea în momentul de față. Sunt foarte fericită. Am terminat și un master. Acum mă ocup de carieră și asta mă împlinește”, a mai spus Claudia Ghițulescu, pentru sursa menționată mai sus.