Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui Gabi Bădălău și după divorț. „Care e problema lui dacă aș avea o relație cu un om minunat, bun și sufletist?”

Claudia Pătrăşcanu continuă scandalul cu Gabi Bădălău şi după pronunţarea divorţului. Artista susţine că este urmărită de oameni angajaţi de fostul ei soţ, cei mai speriaţi de acest lucru fiind cei doi copii.

21 nov. 2022, 19:08
Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui Gabi Bădălău și după divorț. „Care e problema lui dacă aș avea o relație cu un om minunat, bun și sufletist?”
Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui  Gabi Bădălău și după divorț. "Care e problema lui dacă aș avea o relație cu un om minunat, bun și sufletist?"

Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui  Gabi Bădălău și după divorț. Artista face acuzații dure la adresa fostului ei soţ şi susţine că este urmărită zi de zi! „Divorțul s-a terminat, custodia s-a înțeles unde, tot mai sunt situații neplăcute și nu se trece peste, nu știu de ce. Nu cred că se va ajunge la un numitor comun. Având în vedere că am divorțat, sunt urmărită încontinuu. Încontinuu sunt urmărită, din timpul procesului am fost urmărită, dar am zis că urmărește să vadă ce fac, cum fac, n-am înțeles nici acum. Da, ies cu două mașini după mine zilnic de câteva luni”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru SpyNews.

Citeşte şi: Gabi Bădălău o desfiinţează pe Claudia Pătrăşcanu. Nu crede absolut deloc în lacrimile ei: „Este diabolică! Om mai perfid, viclean și ipocrit nu am văzut!”

Cântăreața susţine că este terotizată şi i-a cerut lui Gabi Bădălău să o lase în pace: „Nu mai vreau să merg la poliție, nu mai vreau nimic, vreau doar liniște, dar nu înțelege sub nicio formă. Nu-mi explic de ce în continuare îmi oferă coșmar și mie, și copiilor. Nu pot linișită să merg cu ei undeva că hop, unul după mine! Pe autostradă la fel, n-am voie să muncesc, n-am voie să fac nimic. N-am voie să muncesc pentru copii, n-am voie să-mi văd de viața mea, să fiu fericită, n-am voie să fiu cu nimeni, n-am voie să fac nimic din punctul lui de vedere. Nu-mi explic de ce trimite două mașini după mine”.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, ameninţată de Gabi Bădălău. „Eu am fost şocată de ce mi-au zis copiii!”

Claudia Pătrășcanu a mai spus că fostul ei partener de viaţă a stat cu copiii în weekend, iar când i-a adus la Constanța, unul dintre băieți a venit bolnav, dar fără a fi tratat. „Mi l-a adus pe Gabriel bolnav, acum în acest week-end și n-a fost în stare să cheme un doctor de familie sau medicul pediatru să-l consulte. N-a putut să respire toată noaptea, am stat lângă el și l-am păzit. L-am rugat să mă ajute cu un medic pentru Nicolas, că are probleme cu nasul, un ORL-ist foarte bun din București, sunt 6-7 luni de când l-am rugat și n-a făcut nimic pentru copilul nostru. El știe doar circ, doar să mă urmărească, doar înjurături, dar nu înțeleg care mai e scopul. Ce mai vrea de la mine? Care e problema lui dacă aș avea o relație frumoasă extraordinară cu un om minunat, bun și sufletist? Aa, e gelos!? Că n-a putut el să facă un întreg pentru familia lui când n-a făcut-o și pentru copii?! Care e problema lui dacă eu mă recăsătoresc, care e problema lui? Dacă eu sunt fericită și sănătoasă înseamnă că cei mici sunt la fel. Am impresia că lui nu-i convine când copiii nu sunt bine, nu înțeleg”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.