Claudia Pătrășcanu, despre viața de după divorț: ”Nu îmi doream decât să se finalizeze”

Claudia Pătrășcanu poate răsufla ușurată și asta pentru că după o lungă așteptare, cântăreața a divorțat de Gabi Bădălău. Chiar și așa aceasta susține că nu este vinovată pentru ruptura care s-a produs între ei.

30 oct. 2022, 11:24
Claudia Pătrășcanu, despre viața de după divorț: ”Nu îmi doream decât să se finalizeze”

Claudia Pătrășcanu poate răsufla ușurată și asta pentru că după o lungă așteptare, cântăreața a divorțat de Gabi Bădălău. După mai mulți ani în care cei doi au umblat prin tribunale, iată că acum chinul pentru ce doi a luat sfârșit.

Claudia Pătrășcanu, despre divorț: ” Nu îmi doream decât să se finalizeze”

Cântăreața spune că hârtia de divorț nu a schimbat-o cu nimic, mai ales că deși oficial nu erau divorțați, ea și Gabi Bădălău nu mai fromau un cuplu de ceva vreme.

‘Nu știu dacă a schimbat cu ceva acest act, această hârtie, că noi ne-am separat din 2019, nu s-a schimbat cu nimic. Era de așteptat să se întâmple și acest lucru, prea mult am stat în acest divorț. Cumva eu am grăbit acest divorț și în instanță am cerut un divorț pe acord, dar în sufletul meu și în fața lui Dumnezeu consider că nu sunt vinovată și practic căsnicia nu s-a rupt din vina mea, dar ca să se termine cât mai repede această mascaradă și acest divorț pe care Gabi nu a vrut să mi-l dea atâția ani am tot insistat în instanță să se oficializeze pe acord, că o țineam așa mult și bine’, a povestit Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Mai mult decât atât, Claudia susține că decizia de a divorța nu a venit peste noapte, mai ales că se consideră o persoană echilibrată, așa că a avut timp din plin să gândeasă această decizie.

Citește și: Ardei umpluți în stil lasagna: fără carne și fără orez. O rețetă pe care trebuie să o încercați

‘După ce am plecat de la tribunal am ajuns acasă, la cei mici. Eu sunt o persoană foarte echilibrată și calculată, nu a schimbat cu nimic, eu știu foarte bine că lucrurile stăteau așa în viața mea de ceva timp, nu îmi doream decât să se finalizeze, să fie liniște din punctul ăsta de vedere, vreau să se termine de tot, să nu mă mai văd pe holurile acelei judecători și să se termine că nu mai avem ce să mai facem acolo. Doamne ajută să se termine, acest termen de pe 3 noiembrie e tot pentru a se finaliza ceva, eu tot timpul zic că se termină, dar chiar vreau să se termine’, a mai spus aceasta.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au împreună doi copii

Tot ce îi mai leagă pe foștii soți acum sunt copiii. Nu de puține ori, cântăreața se plângea de faptul că după ce micuții veneau de la tatăl său vorbeau foarte urât cu ea. Claudia Pătrășcanu spunea că cei mici sunt învățați de Gabi Bădălău să îi aducă injurii. Dacă despre Gabi Bădălău știm că se iubește cu Bianca Drăgușanu, nu aceelași lucru putem spune și despre Claudia Pătrășcanu, care momentan nu și-a refăcut viața.

Citește și: Te așteptăm la “Trick or Treat” pe admiral.ro de Halloween