Claudia Pătrășcanu, dezvăluire cutremurătoare: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Apar informaţii şocante în scandalul momentului cu privire la divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Nora lui Bădălîu a făcu dezvăluiri cutremurătoare.

23 ian. 2021, 21:02
Claudia Pătrășcanu, dezvăluire cutremurătoare: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Claudia Pătrășcanu, dezvăluire cutremurătoare. Gabi Bădălău a făcut publice actele de mediere, iar toată lumea a aflat cum arată cerințele de partaj ale Claudiei. Iată cum justifică solista sumele cerute!

Claudia Pătrășcanu, dezvăluire cutremurătoare. Ce ar fi făcut Bădălău pentru a fi cu amanta

Claudia Pătrăşcanu a explicat de ce i-a cerut soțului ei o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și 10.000 de euro lunar pentru ambii copii.

“După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere.

M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani!

Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a susţinut Claudia Pătrășcanu vineri seara, în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

Citeşte şi: Războiul continuă între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău. Claudia: „Foştii socri îmi manipulează copiii”. Bădălău: „Vede în mine o sursă de bani”


loading...