Claudia Pătrăşcanu iubeşte din nou? Mesaj emoţionant după scandalul cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei

Claudia Pătrășcanu şi fostul său soţ, Gabi Bădălău, au ţinut prima pagină a ziarelor cu cearta lor şi lupta pentru custodia copiilor. Recent, vedeta a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant alături de o fotografie care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă cântăreaţa iubeşte din nou.

22 apr. 2021, 11:06

Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit recent noi detalii despre Gabi Bădălău. Cântăreaţa spunea că fostul soţ nu doreşte sub nicio formă bine copiilor, scopul lui fiind să îi facă ei rău. Mai mult decât atât, artista susţinea că vrea să o declare nebună, pentru a-i lua copiii.

Vrea să-mi ia copii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni.

A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se aproapie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine.

Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu”, a declarat solista, la Antena Stars.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu a leşinat pe stradă! Declaraţiile vedetei: „A fost o perioadă dificilă”

O fotografie postată recent de Claudia Pătrăşcanu pe o reţea de socializare a ajuns din nou în atenția fanilor săi după ce a postat o fotografie alături de un mesaj emoţionant care îi poate face pe unii să se întrebe dacă iubeşte din nou, potrivit spynews.ro.

 

Ci

Citeşte şi: Gabi Bădălău i-a spus Claudiei Pătrăşcanu cu cine a înșelat-o. Nume cunoscute pe listă