Claudia Pătraşcanu, noi acuze după ce Gabi Bădălău nu s-a dus să-şi viziteze copiii: „Este dureros, îl aşteptau”

Claudia Pătraşcanu face noi acuze după ce Gabi Bădălău nu s-a dus să-şi viziteze copiii în weekendul programat. Vedeta a dat de înţeles că preferă întânirile cu Bianca Drăguşanu, în detrimentul copiilor săi.

18 mai 2021, 21:38
Claudia Pătraşcanu, noi acuze după ce Gabi Bădălău nu s-a dus să-şi viziteze copiii: „Este dureros, îl aşteptau”
Claudia Pătraşcanu, noi acuze la adresa lui Gabi Bădălău

Claudia Pătraşcanu

, noi acuze. Și chiar dacă toată lumea credea că povestea lor de dragoste dintre Gabi Bădălău şi Bianca s-a încheiat, iată că din nou au reușit să îi ia prin surprindere pe toți. Cântăreaţa a vorbit despre lipsa omului de afaceri din viaţa copiilor, în programul de vizită. A dat de înțeles că Bianca Drăgușanu ar fi fost motivul pentru care nu şi-a văzut copiii weekendul trecut.

Vinovatul în toată situaţia asta este el şi nu altcineva. El trebuie să fie conştient că are doi copii şi că are un program cu copiii. Şi dacă un părinte îşi doreşte cu adevărat să petreacă timp cu copiii lui, eu cred că trece peste orice şi lasă orice. Am încercat să le explic că probabil tati are treabă şi că va veni într-o altă zi.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, o nouă înfăţişare la tribunal. Primele declaraţii după audieri

Claudia Pătraşcanu, noi acuze după ce Gabi Bădălău nu şi-a vizitat copiii

Nici pentru mine nu e ok ca mamă să stau şi să văd motivul pentru care tatăl lor nu a venit. Nu este pentru prima oară când se întâmplă asta. Eu îmi văd înainte de creșterea copiilor, fiecare face ce simte, repet. Pentru copii este mai dureros. Îl aşteptau să vină la Constanţa, să se distreze împreună. Eu i-am mai explicat lui Gabi că dacă nu mă ajută şi dacă nu vrea să facă nimic în sensul să avem răbdare şi îi facă din nou să se ducă la Bolentin… copiii şi-au dorit şi îşi doresc ca el să vină mai des aici.

”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.