Claudia Pătrășcanu, noi acuze la adresa lui Bădălău: „Le spune copiilor că sunt cea mai rea mamă de pe Pământ, că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii”

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a lua sfârșit. Cântăreața a dezvăluit că soțul ei le vorbește foarte urât copiilor despre ea și că încearcă să-i întoarcă împotriva ei.

08 aug. 2022, 12:37
Claudia Pătrășcanu, noi acuze la adresa lui Bădălău: „Le spune copiilor că sunt cea mai rea mamă de pe Pământ, că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii”

Claudia Pătrășcanu spune că Bădălău recurge la cele mai josnice metode pentru a-i atrage pe copii de partea lui. Le vorbește urât despre ea ca să le strice relația, însă artista a dezvăluit că nu are de gând să renunțe la custodia celor mici și la drepturile care li se cuvin.

„La sfârșitul lunii iunie, am strâns toți avocații, ai lui și ai mei, pentru a încheia acest proces, dar a fost inutil, exact ca în toți acești ani. În schimb, avocații lui Gabi Bădălău au avertizat că vor scoate toate gloanțele. La ce s-or fi referit oare? Doar dumnealor știu! Trăim și vedem! Cert este că Gabi s-a ridicat de la masă și nu a dorit nimic, spunând că instanța îi va da mai mult oricum. Gabi Bădălău le știe pe toate, el este puterea supremă în țara asta. În mintea lui! Vi se pare că a făcut ceva Bădălău până acum în acest sens? Gura e de el!

Mai nou, au găsit o altă strategie: cea de a vorbi cel mai urât posibil copiilor despre mama lor, să încerce să-i facă să fie împotriva mea, să spună că nu mai vor copiii la mine și că sunt cea mai rea mamă de pe pământ, că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii. Despre ce bani vorbește? Doar bani vizează, strategii și combinații. Șmecherii și escrocherii ce țin doar de strategiile lor. Să pună cârca la muncă cu adevărat, căci pe unde calcă se usucă tot!”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Zilele trecute, cântăreața a făcut public, pe rețelele de socializare, un mesaj vocal în care cel care îi este încă soț o înjură ca la ușa cortului, iar Gabi Bădălău susține că aceasta le-a pus microfoane copiilor.

„De foarte puține ori ies în spațiul public să vorbesc despre acest circ, această mascaradă care durează de ani de zile, dar uneori sunt nevoit să o fac pentru a lămuri anumite aspecte. Nu suntem nici primii, nici ultimii oameni care divorțăm. Am acceptat și am trecut prin multe… Plângeri la DNA, plângeri DIICOT, reclamații, jigniri că sunt drogat, homosexual, că îmi abuzez copiii și alte câteva aberații. Nu o bag în seamă, o evit. Dacă aș răspunde înseamnă că aș fi ca ea, că nu mă gândesc la copiii noștri.

Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos pe care l-am trimis și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție. Și toate acestea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți. Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj, ei o pot suna pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine”, a dezvăluit Gabi Bădălu pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău, obligat de Poliţie să facă testul antidrog de faţă cu copiii: „Nu-l arestați pe tata!”

Gabi Bădălău a ajuns din nou în atenția presei, ieri, după ce a fost obligat de Poliţie să facă testul antidrog de faţă cu copiii.  Afaceristul a avut parte de un eveniment ciudat, după ce a plecat de la locuința Claudiei Pătrășcanu din Constanța, de unde a luat copiii cu care a petrecut câteva zile la București. Acesta a dezvăluit că artista a început să îl filmeze şi l-a acuzat de consumul substanțelor interzise.

Mai mult, când se afla în zona stației de taxare, a fost abordat de mai mulți polițiști, care ar fi fost înștiințați de către Claudia Pătrășcanu că a luat copiii cu forța, în ciuda faptului că a consumat diferite substanțe înainte de a se urca la volan. Ambele teste la care a fost supus, cel pentru alcool și cel pentru droguri, au afișat valori negative, dar din păcate cei doi copii au asistat, speriaţi, la întreaga procedură.

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești. Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă pe ascuns și spunându-mi că sunt foarte foarte obosit, întrebându-mă ce se întâmplă cu mine, de ce am venit drogat să iau copiii. Cu toate astea, nu o bag în seamă. O evit chiar dacă mă provoacă și plec împreună cu cei mici.

Pe drum, la taxa de pod, 2 motociclete de poliție plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că e o sesizare la 112 venită din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța, că ea e mama îngrijorată. Cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-am supus ambelor teste, atât de alcool cât și de droguri, toate fiind negative.

Ce vreau să menționez este că această „mamă minunată” prin tot ce face cu atâta ură, răutate și dușmănie afectează cei doi copii pe care îi avem împreună. Ce e foarte important și o să se vadă pe înregistrarea pentru care am făcut solicitare poliției române este cum cei doi copii sunt efectiv speriați, plângeau, spuneau tot felul de lucruri sensibile: „Să nu-l luați pe tati la pușcărie!”, „Tati e bun, tati nu ne-a luat cu forța!”. Domnii de acolo le-au povestit copiilor cum că mama lor a făcut acest apel la 112. Pentru ce a făcut acest lucru, asta să spuneți dvs. În cele din urmă, am reușit să-i liniștesc pe cei mici și să-i împrietenesc cu domnii agenți.

Nu o să renunț deloc, mă întăresc toate acestea răutăți și dușmănii făcute de acest personaj care cândva mi-a fost soție. Am tăcut, am tot tăcut, dar pentru viitorul și sănătatea copiilor mei nu o să mai tac și o să fac tot ce ține de mine ca ei să trăiască în liniște, pace și armonie”, a dezvăluit Gabi Bădălău pe Instagram.