Claudia Pătrășcanu, prima înfrângere în divorțul de Gabi Bădălău. Ce a decis instanţa

Claudia Pătrășcanu, fosta parteneră a lui Gabi Bădălău, a fost înștiințată că a pierdut o bătălie în procesul de divorț cu afaceristul din Giurgiu.

15 dec. 2021, 15:54
Claudia Pătrășcanu, prima înfrângere în divorțul de Gabi Bădălău. Ce a decis instanţa

Claudia Pătrășcanu, prima înfrângere în divorțul de Gabi Bădălău. Cei doi se luptă în continuare în instanță, iar în ceea ce privește procesul lor de divorț, se pare că pirmul „meci” a fost câştigat de afacerist!

Claudia Pătrășcanu, prima înfrângere în divorțul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu a pierdut o bătălie în ceea ce privește partajul, însă disputa legală dintre cei doi soți nu se încheie aici. Joi, aceștia urmează să aibă un nou termen la tribunal. Motivul pentru care Judecătoria Buftea a decis să-i respingă artistei cererea de partajare este din cauză că aceasta nu a reușit să plătească taxa de timbru, care s-ar ridica la suma de 200.000 de lei. Până acum, vedeta ar fi plătit doar suma de 5.000 de lei din această taxă. A solicitat să i se aprobe plata eșalonată, dar și  cererea i-ar fi fost respinsă, scrie SpyNews.

Avocata lui Gabi Bădălău în procesul cu Claudia Pătrășcanu a fost reținută pentru trafic de influență. Acuzațiile halucinante

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au mari discuții și pe tema creșterii și a custodiei ceor doi copii ai lor. „Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii. Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei. Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!”, a declarat Claudia Pătrășcanu.