Claudia Pătrășcanu, prima reacţie după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. A pus o singură condiţie

Claudia Pătrășcanu i-a transmis acestuia un mesaj dur lui Gabi Bădălău, după anunțul potrivit căruia acesta și-ar plănui nunta cu Bianca Drăgușanu. Artista spune că nu vrea să mai aibă nimic cu el și că își dorește doar să obțină divorțul cât mai repede.

28 mai 2021, 17:03
Claudia Pătrășcanu, prima reacţie după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. A pus o singură condiţie

Claudia Pătrășcanu, prima reacţie după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Cântăreaţa a luat foc după ce a aflat că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu ar face planuri de nuntă. Vedeta a declarat că nu vrea să mai vorbească despre bărbatul cu care are doi copii şi că își dorește să obțină divorțul cât mai repede.

Claudia Pătrășcanu, prima reacţie după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a primit amenințări cu tribunalul din partea tatălui copiilor și că acesta nu vrea să semneze actele de divorț cât mai repede. De asemenea, a transmis că un om care își iubește viitoarea soție cu adevărat vrea să scape cât mai repede de fosta. „Este ultima explicație, ultimul interviu pe care îl mai acord legat de acest personaj, al acestei țări de unde nimeni nu are nimic de învățat. Înainte să-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui să vină în fața instanței și să își asume tot, să-mi acorde divorțul, căci un om care își iubește viitoarea soție până în măduva oaselor vrea să termine rapid cu fosta, ci nu să o amenințe că o mai ține încă doi ani prin Instanțe. Circul în care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, să fie in siguranță, să fie sănătoși și protejați”, a declarat Claudia Pătrășcanu, conform VIVA!.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă de 1 milion de euro. Petrecerea va fi atât în Grecia, cât şi în Bucureşti

Artista a lansat un atac dur la adresa încă actualului soț, spunând că nu mai există pentru ea, dar că va trebui să dea explicații copiilor atunci când aceștia vor fi mai mari. „De acum înainte să nu mai fiu întrebată despre acest om. Nu-l cunosc, nu știu cine este, nu mai există pentru mine, iar pentru toate acțiunile lui rușinoase va da explicație copiilor mai târziu, nu mie. Atât pentru mine ca femeie și mamă, dar și pentru copii, acest om este o rușine. Mascarada în care își târâie copiii fără să se gândească la urmări este de toată rușinea. Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț și anturaje dubioase nu sunt pentru educația mea și a ceea ce vreau să le ofer acestor copii, de altfel viitor al acestei lumi practic. Mi-aș fi dorit din inimă ca acești doi băieți puri să-mi fi purtat numele meu, PĂTRĂȘCANU! Voi avea grijă în continuare ca acești doi copii să primească o educație exemplară de la mine, cu demnitate și multă iubire….îi voi îngriji cu multă atenție și protecție”, a spus Claudia Pătrășcanu.