Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, întâlnire-şoc în sala de judecată. S-a lăsat cu ţipete şi voci ridicate VIDEO

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut parte de o nouă înfățișare în fața judecătorilor în procesul de divorţ. Cei doi nu și-au vorbit, însă tensiunea dintre ei a fost la cote maxime!

20 oct. 2020, 08:25
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, întâlnire-şoc în sala de judecată. S-a lăsat cu ţipete şi voci ridicate VIDEO

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au sperat ca măcar de această dată judecătorii să ofere o decizie favorabilă pentru cauzele lor. La ieșirea din sală, niciunul dintre ei nu a oferit prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat pe parcusul înfățisării, dar SpyNews scrie că s-au auzit țipete și voci ridicate din încăpere, ceea ce înseamnă că procesul s-a desfășurat cu emoții.

Claudia Pătrăşcanu, noi mărturii dureroase după divorţul de Gabi Bădălău. Cum a fost dată afară din casă cu doi copii

În vreme ce Gabi Bădălău a oferit câteva declarații, spunând că o consideră pe soția lui o mamă bună, însă lăsând loc de îmbunătățiri, Claudia Pătrășcanu a făcut tot posibilul să nu dea prea multe detalii. O întrebare legată de cei doi copii pe care aceștia îi au împreună a înfuriat-o pe cântăreață, aceasta fiind de părere că minorii vor rămâne în custodia ei, fiind necesar să crească alături de mamă.

La rândul lui, Gabriel Bădălău a lăsat să se înțeleagă că nu îl interesează la cine vor rămâne cei mici câtă vreme aceștia vor crește sănătos.