Claudia Pătrășcanu tace și le face. Și-a cumpărat o super vilă la malul mării. Imagini de vis din interior / FOTO

Claudia Pătrășcanu tace și le face. Frumoasa artistă și-a dat toate economiile pe o super vilă, la Constanța, orașul ei natal. Noua locuință se învârte după soare, iar noi avem imagini din interior.

26 feb. 2023, 12:37

Claudia Pătrășcanu a avut parte de ani zbuciumați din cauza scandalului de divorț cu Gabi Bădălău. Chiar dacă i-a fost extrem de greu, artista nu s-a lăsat și a muncit din greu pentru binele copiilor ei.

A cântat, a mers la evenimente, s-a străduit, iar, în cele din urmă, și-a văzut visul cu ochii. Și-a achiziționat o super vilă la Constanța, orașul ei natal. Artista a împărtășit primele imagini cu fanii ei, pe rețelele sociale.

Noua achiziție a constat-o o avere, însă fiecare ban a meritat, pentru că noua locuință arată într-un mare fel. Este mare, modernă, spațioasă, perfectă pentru ca ea și băiețeii ei să se simtă perfect.

Claudia Pătrăşcanu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrăşcanu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu. Artista susţine că Bianca Drăgușanu ar fi întreținută de către Gabi Bădălău, care i-ar ajuta toată familia. „Ea, care își permite să vorbească despre câți bani plătește Gabi copiilor, dar el îi ține ei toată familia în spate. El o ține pe maică-sa, pe fiică-sa, ei nu îi ajung banii, 500 de euro pe care îi dă Victor Slav, au discuții în care se plânge și urlă că nu face bani cu două rochii de-ale ei din Turcia”, a spus Claudia Pătrășcanu.