Claudia Pătrăşcanu, un nou atac la adresa lui Bădălău: „Copiii n-o să aibă domiciliul la el, pentru că stă mai mult în cluburi, în vacanțe”

Claudia Pătrăşcanu, un nou atac la adresa lui Bădălău. Cei doi au reuşit, într-un final, să divorţeze după trei ani de procese şi acuzaţii. Pe data de 3 noiembrie, au din nou termen, de această dată privind custodia copiilor.

27 oct. 2022, 09:12
Claudia Pătrăşcanu, un nou atac la adresa lui Bădălău: „Copiii n-o să aibă domiciliul la el, pentru că stă mai mult în cluburi, în vacanțe”
Claudia Pătrăşcanu, un nou atac la adresa lui Bădălău

Claudia Pătrăşcanu, un nou atac la adresa lui Bădălău. Până acum, bruneta a fost cea care a locuit cu copiii săi la Constanța, acolo unde s-a mutat după despărțire, însă fiul de milionar și-ar dori ca cei mici să fie mai aproape de el, astfel că vrea ca instanța să le ofere acestora domiciliul la vila din Bolintin, acolo unde el locuiește.

Claudia Pătrăşcanu, un nou atac la adresa lui Bădălău

Cântăreața nici nu vrea să audă de așa ceva și nu acceptă ca cei mici să locuiască cu tatăl lor, mai ales că susține că acesta nu are deloc grijă de băieți și tot timpul este plecat, chiar și atunci când îi ia la el în weekend. Cântăreaţa a povestit și un episod ce a avut loc recent, mai exact a ajuns la spital cu unul dintre băieți, iar Gabi Bădălău nu le-a fost alături în acele clipe în care cel mic era foarte speriat și avea probleme de sănătate.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău. „Iubita mea e smardoaică, așa că stai cuminte!”

În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor?

Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară.

Uite, acum o săptămână am stat cu băiatul cel mare pe holurile Spitalului Județean din Constanța 4 ore. Am oftat împreună, am plâns împreună cu el că i s-a luat de două ori sânge, gândește-te că Gabi ca tată nu a stat niciodată, de la 0 luni, în spital cu copiii, iar mai nou, de trei ani de când sunt în Constanța cu copiii și au mai stat internați, el niciodată n-a venit. Mama e mamă, mama stă cu copilul când răcește, mama sta cu el în spital, mai sunt și tați, dar în situația noastră...”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.