Claudia Puican, adevărul despre relaţie: „Armin cocheta şi cu alte femei”/ Armin Nicoară: „Ne mai dorim, ne mai place să ne uităm, nu avem cum să mințim”

Claudia Puican a apărut cu un bebeluș în brațe. Soția lui Armin Nicoară a radiat de fericire, în timp ce a dat vestea cea mare.
Alina Costache
19 feb. 2024, 19:32
Claudia Puican, adevărul despre relaţie:

Zilele trecute, Claudia Puican le-a făcut o mare bucurie fanilor ei, atunci când a apărut, pe rețelele de socializare, în brațe cu un bebeluș. ​Imediat ce au văzut imaginile, fanii acesteia s-au grăbit să o felicite, mai ales pentru că, în ultimele luni, Claudia Puican și Armin Nicoară au tot spus cât de mult își doresc să fie părinți.

Claudia Puican a apărut pe rețelele de socializare, pentru a anunța că urmează să lanseze o melodie. Aceasta a dat vestea în timp ce, pe pieptul ei, se afla un bebeluș. La un moment dat, un internaut a întrebat-o dacă este copilul ei, doar că răspunsul artistei a fost unul negativ.

Nu este copilul meu… Este copilul nașilor mei”, a spus Claudia Puican. Știind cât de mult vrea să fie mamă, fanii acesteia au încurajat-o să lupte și să nu se dea bătută, pentru a-și îndeplini cea mai amre dorință.

„Să dea bunul Dumnezeu și un miracol pentru voi!”, „Doamne ajută să ai și tu parte de un înger sau chiar doi!”, „Să îți ajute Dumnezeu să rămâi însărcinată!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Claudia Puican le-a primit.

În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Armin Nicoară a vorbit despre infidelități, dar și despre relația pe care o are cu Claudia. În urma glumelor și a declarațiilor sale, Armin Nicoară a fost acuzat de faptul că nu-și iubește cu adevărat soția și că nu o respectă. Însă artistul este de părere că soția lui nu ar mai fi fost împreună cu el dacă acesta o înșela.

Toată lumea spune că eu o înșel pe Claudia cu artistele cu care eu colaborez. Chiar credeți voi, dacă eram un soț atât de nenorocit, nesimțit, s-o înșel pe Claudia, ea mai stătea cu mine? Eu îmi câștig banii mei, ea pe ai ei.

Lumea mai spune că ea stă cu mine pentru bani. Nu. Claudia, dacă stau bine și analizez, poate are mai multe ca și mine. Dacă era să nu fie în familie iubire, susține, să nu fie un bărbat așa cum își dorește orice femeie, la casa lui, cuminte, eu cred că ea nu stătea cu mine. Deci nu, nu cred că am înșelat-o. Poate așa vizual, mental, că ne mai dorim, că ne mai place să ne uităm, nu avem cum să mințim”, a spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Armin Nicoară nu a mai fost supus intervențiilor chirurgicale

De mai mulți ani, Armin Nicoară suferă de diabet, iar acest lucru afectează inclusiv capabilitatea acestuia de a face un copil. Medicina, însă, îl poate ajuta în acest sens și trebuia ca, spre finalul lunii ianuarie, să fie supus unor intervenții chirurgicale, în Franța.

Cu toate acestea, medicul nu l-a mai contactat, dar nu își pierde speranța și speră ca soția lui să poată rămâne însărcinată pe cale naturală.

„Acum ,de vreo câteva săptămâni, am întâlnit un doctor care mi-a dat ceva pastile pentru problema mea de sănătate pe care o am și mi-a spus că s-ar putea să poată Claudia să rămână pe cale naturală însărcinată. Pentru Claudia este un pic mai greu, pentru că ea a făcut și ceva injecții înainte să mergem la Paris. E puțin tristă, supărată, că ar vrea cât mai repede. Își dorește foarte mult copii”, a dezvăluit artistul, în cadrul unei emisiuni online.

Cum i-a schimbat viața Claudia Puican lui Armin Nicoară: „Am încercat să-l vindec de treaba asta”

Claudia Puican a făcut mai multe dezvăluiri de la începutul relației sale cu Armin Nicoară. Claudia Puican a fost invitată în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală și a povestit detalii de la începutul relației sale cu Armin Nicoară. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unui eveniment și, astfel, muzica a fost cea care i-a unii pentru totdeauna. Chiar dacă artista mărturisește că a fost de la început atrasă de saxofonist, cel din urmă avea la vremea aceea o părere extrem de negativă cu privire la imaginea sa, spune Claudia Puican.

Gabriela Cristea, despre relațiile extraconjugale. ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”

„Cred că el tot timpul și-a implantat în cap că are diabet și „Cine mă place pe mine”, cine o să mă ia pe mine așa. El de la diabet el nu e grăsuț, el e ca mine, mai slăbuț, și tot timpul avea o părere greșită despre el . El și-a pus singur eticheta și am încercat să-l vindec de treaba asta, i-am zis că e sănătos, câți oameni nu au afecțiunea asta? Bolile incurabile sunt cancer, cu diabetul poți să trăiești. Am încercat să vorbesc cu el și atunci ne-am apropiat, când a văzut că eu sunt o fată bună și vreau să-l ajut să meargă pe drumul cel bun.”, a declarat Claudia Puican, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată cu Cristina Șișcanu.”

Te-ar putea interesa și: Arestat pentru trafic de persoane și viol, Andrew Tate predă cursuri pentru sute de mii de tineri: „Îi învăț cum să facă bani, viața lor se îmbunătățește”

Chiar dacă lucrurile dintre ei doi deveniseră vizibile, iar atracția era și ea la ordinea zilei, Claudia Puican povestește cum saxofonistul nu a avut tupeu să fie primul care-și asumă relația în fața celorlalți, motiv pentru care ea a fost cea care a luat, în cele din urmă, atitudine.

„Noi de când am început să cântăm împreună am fost legați, stăteam doar împreună la evenimente, povesteam pe mașină, la hotel stăteam nopțile. Am fost la un eveniment la Paris și nu știu ce a fost în capul meu și nu mi-am luat haine de schimb, pijamale. Mi-au zis că nu am altă variantă decât să dorm cu Armin în cameră și de acolo s-a produs inevitabilul. Eu îmi doream, noi eram practic, dar nu știam cum să dăm cărțile pe față. El aștepta de la mine să zic, să am inițiativa.”, a continuat artista.

Armin Nicoară mai vorbea în același timp și cu alte femei

Mai mult, Claudia Puican povestește că începutul relației nu a fost deloc unul simplu, întrucât artistul nu renunțase de tot la vechile obiceiuri. Acesta vorbea în continuare cu diferite domnișoare, povestește Claudia Puican, moment în care artista a pus piciorul în prag.

Claudia Puican și Armin Nicoară, reguli stricte când vine vorba de finanțe. Cum își gestionează banii în relație. „Băi, frate, am cheltuit destui bani. Mai cumpără și tu ceva”

„El m-a enervat în primii ani că tot făcea drumuri pe la tot felul de colaborări și i-am zis că nu știe cum e să aibă o relație. Mai cocheta și cu alte fete, era la nivel de discuție. El tot timpul îmi spune că sunt prima femeie de care îi place, are niște fixuri de ochi, de piele, de buze.

Și acum mai am bătăi de cap câteodată cu el, îi zic „când vrei să faci copil”. El este mai copil, la mine e sentimentul că vreau să fiu mamă.”, mai spune ea.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Legea pe care o aștepta toată România. Președintele a semnat astăzi, 3 Iunie
Playtech.ro
Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți
DailyBusiness
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Dorian Popa e istorie. Fosta lui iubită s-a rupt la piscină, pe manele
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Noul semn de circulație care-i bulversează pe șoferi! Mulți se fâstâcesc atunci când îl văd pe drumuri
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Când vor ajunge deciziile de recalculare în mâinile pensionarilor: Ministrul Muncii „Este foarte important ca românii să știe că nicio pensie nu scade. Echitate între pensionari.”
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'