Claudia Puican, prima reacție după ce l-a văzut pe Armin Nicoară plângând la televizor, la „Insula de 1 milion”: „Mă iau și emoțiile”

Claudia Puican a reacționat, după ce soțul ei, Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi la „Insula de 1 milion”, emisiune difuzată de Kanal D.

02 apr. 2024, 20:16
Claudia Puican, prima reacție după ce l-a văzut pe Armin Nicoară plângând la televizor, la „Insula de 1 milion”: „Mă iau și emoțiile”
Reacția Claudiei Puican, după ce Armin Nicoară a plâns la televizor

Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican, sunt separați de distanță, saxofonistul fiind în Republica Dominicană, acolo unde participă la emisiunea Insula de 1 milion. În ediția trecută, artistul a aflat că își poate pierde locul din competiție și a izbucnit în plâns în timp ce vorbea despre soția lui.

În ediția din 1 aprilie, Armin Nicoară a pierdut proba decisivă și riscă acum eliminarea din competiție. Acest lucru nu l-a dezamăgit pe artist, care a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că vrea să plece acasă, acolo unde este așteptat de Claudia Puican.

Citește și: Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”. Saxofonistul își visează foarte des soția: „O văd supărată, vreau acasă”

Armin a mărturisit că de câteva zile își visează soția, iar în visele respective este extrem de supărată. De aceea, saxofonistul a declarat în fața tutror că, după părerea lui, parcursul său în competiție se încheie aici.

„Mă iau și emoțiile. Am pot spune că dorința mea, într-adevăr, este să ajung mai repede acasă. Cred că drumul meu a ajuns la final. De două seri îmi visez soția. Îmi visez soția foarte suparată și cred că am ajuns la capăt și drumul meu trebuie să se încheie aici”, a mărturisit Armin Nicoară, cu ochii în lacrimi.

Imaginile cu Armin plângând nu au lăsat-o indiferentă pe Claudia Puican. Cântăreața a republicat  filmarea cu momentul difuzat la TV pe pagina sa de Instagram, acolo unde a ținut să le transmită un mesaj fanilor ei.

Citește și: Armin Nicoară a răbufnit la Insula de 1 milion: „Vă promitem că va fi mare război”. Ce l-a scos din minți pe artist

Cântăreața a mărturisit că visele lui Armin au fost asemănătoare cu realitatea căci ea a fost destul de supărată în ultimul timp.

„Chiar am fost supărată!”, a scris Claudia Puican, pe Instagram.