Claudia Radu a slăbit 30 de kilograme. Cum arată acum fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” FOTO

Claudia Radu şi-a anunţat fanii de pe rețelele de socializare că are cu 30 de kilograme mai puţin la un an de când a început să facă sport și să mănânce sănătos.

10 ian. 2022, 08:47
Claudia Radu a slăbit 30 de kilograme. Cum arată acum fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” FOTO

Claudia Radu a slăbit 30 de kilograme. Concurenta de la „Chefi la cuţite” a ales să slăbească într-un mod sănătos, iar ultimele trei kilograme le-a pierdut pe parcursul a trei săptămâni!

Claudia Radu a slăbit 30 de kilograme. Cum arată acum fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”

Concurenta de la „Chefi la cuţite” a rezistat tentațiilor de la mesele de Sărbători și poate spune că nu s-a abătut de la planul ei. Cu ajutorul unei echipe de nutriționiști și multe ore petrecute la sala de fitness, Claudia Radu a atins un nou prag, dar nu are de gând să se oprească aici!

Dieta cu care Micutzu a slăbit 50 de kilograme. Cum arată acum: „Am avut o pauză de opt luni!” FOTO

„Un an‼️ 1 an de conștientizare și de muncă continuă, presărat cu multe obstacole. Cel mai important este să nu renunți 🙌 Fiecare kg în minus este o victorie‼️ -30 kg reprezintă pentru mine o mare bucurie și acesta este doar un rezultat intermediar‼️ Nu mă opresc aici, mai am mult de muncă. 💪💪💪”, a scris Claudia Radu pe Instagram.

Cum a slăbit Raluca Bădulescu 50 de kilograme. Ce mănâncă vedeta ca să se menţină în formă

„Alimentația este cea mai importantă intr-un proces de slăbire 👉 80% ALIMENTAȚIE, 20% MIȘCARE, 0% SCUZE ‼️ Dacă îți doresti să slăbești sănătos și sigur, sa îți crești masa musculară, sa ai mai multă energie și să te simți excelent sau pur și simplu vrei sa înveți sa mănânci sănătos, te aștept alături de mine. 💪🙏 Beneficiezi de plan alimentar personalizat, ore de nutriție, ore de mișcare, sfaturi, rețete delicioase și sănătoase, încurajări și acces la o comunitate minunată de oameni care împărtășesc aceleași scopuri. 🥰 Aveți grija de voi și de sănătatea voastră!”, a mai scris Claudia Radu.