Claudia Ţapardel lansează dezbateri despre Bucureşti în Parlamentul European

Claudia Țapardel, europarlamentar PSD din București, continuă să promoveze Bucureștiul la nivel european. După ce a participat cu Sorin Oprescu la inaugurarea străzii "București" din Strasbourg, marți, pe 2 decembrie, a organizat o dezbatere în PE privind oportunitățile prin care europarlamentarii și reprezentanții primăriilor de sector pot contribui concret la promovarea intereselor cetățenilor din București în UE.

03 dec. 2014, 10:14
Claudia Ţapardel lansează dezbateri despre Bucureşti în Parlamentul European

„Rolul nostru ca europarlamentari este să ne asigurăm că luptăm pentru ţara noastră în comisiile din care facem parte, prin intermediul amendamentelor şi al rapoartelor pe care le facem, tocmai pentru a livra cele mai bune rezultate pentru România”, a declarat Claudia Ţapardel.

Dezbaterea a adus în vizor mai multe probleme cu care se confruntă administraţiile publice ale Sectoarelor, cum ar fi cofinanţarea pentru proiectele de infrastructură sau reabilitarea termică.

Participanții la eveniment au declarat că se aşteaptă la o colaborare mai bună cu europarlamentarii pentru o legislaţie corectă care să permită atragerea de investiții europene în infrastructură și în reabilitarea imobilelor din Bucureşti.