Claudiu Drăgan, fost atacant la Dinamo, Rapid şi Craiova, condamnat la ÎNCHISOARE

Claudiu Drăgan, directorul de competiții al celor de la UTA Arad și fost jucător la Rapid, Dinamo și Craiova, a fost condamnat la 6 luni de închisoare de către Judecătoria Arad.

22 oct. 2020, 10:59
Claudiu Drăgan, fost atacant la Dinamo, Rapid şi Craiova, condamnat la ÎNCHISOARE

Claudiu Drăgan și alți doi bărbați, Radu Racoviță și Adrian Sas au depus mărturii mincinoase într-un dosar în care trei persoane (Cosmin Crianic, Dumitru Stan și Dănuț Leș) au fost trimise în judecată după ce ar fi bătut și sechestrat un fost angajat al firmei Dey Bodyguard International 2012.

Dosarul a ajuns pe rolul instanței din Arad după ce fostul angajat al firmei Dey Bodyguard International 2012 care a acuzat că a fost sechestrat și bătut a depus mărturie împotriva oficialului de la UTA Arad. Sentința dată de Judecătoria Arad nu este definitivă, iar fostul jucător al lui Dinamo are posibilitatea de a face recurs.

Tolea Ciumac, condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare. Unde se află acum luptătorul K1

„Condamnă inculpaţii: Drăgan Claudiu, Sas Adrian şi Racoviţă Radu Valentin la pedeapsa de câte: 6 (şase) luni închisoare fiecare, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă . Pe durata şi în condiţiile prevăzute de art.65 alin. 1 Cod penal inculpaţilor le este interzisă exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal. În baza art. 67 alin. 2 Cod penal şi art. 66 alin. 1,2 Cod penal interzice inculpaţilor ca pedeapsă complementară drepturile de la art. 66 lit. a, b Cod penal pe o durată de 2 ani. În baza art. 274 Cod procedură penală obligă inculpaţii la plata sumei de câte 500 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 8 octombrie 2020”, este decizia Judecătoriei Arad.