Claudiu Keşeru, mesaj emoţionant pentru colegii de la Steaua: Mă voi întoarce!

Claudiu Keşeru, transferat săptămâna aceasta de la Steaua la Al-Gharafa, în Qatar, a scris pe contul său de Facebook că va reveni alături de steliști pentru a sărbători cel de-al 26-lea titlu de campioni ai României.

20 feb. 2015, 16:04
Claudiu Keşeru, mesaj emoţionant pentru colegii de la Steaua: Mă voi întoarce!

Dragii mei, am încheiat o etapă extraordinară a carierei mele, am împărtăşit numeroase bucurii alături de voi, prieteni dragi şi suporteri ai echipei. Nimic din ce am realizat nu s-ar fi putut îndeplini fără ajutorul vostru, fără motivaţia de a mă impune la cea mai bună echipa din România, Steaua Bucureşti.

Titlul de campion, golgheterul echipei şi atacantul anului 2014, trofee cu care mă mândresc şi care m-au împlinit că jucător. Mulţumesc Stelei, colegilor mei şi tuturor suporterilor pentru cea mai frumoasă perioadă a carierei mele. Să ne vedem cu bine şi promit că voi veni să ne bucurăm împreună la câştigarea titlului 26„, scrie Keşeru în mesajul postat pe Facebook, alături de două imagini de la prezentarea sa oficială la Al-Gharafa.

Citeşte şi STEAUA şi-a vândut golgeterul. Transfer de ultimă oră pentru Keşeru

Claudiu Keşeru (28 ani) va purta şi la echipa qatariană numărul 28 pe tricou, el având ocazia debutului chiar vineri seară, în meciul cu Al-Sailiya, programat în deplasare.

Keşeru, venit la Steaua în ianuarie 2014, a înscris 28 de goluri pentru echipa din Ghencea anul trecut, iar în tur a marcat 12 goluri în 17 partide jucate pentru roş-albaştri.

Al Gharafa este antrenată de brazilianul Marcos Paqueta, Keşeru urmând să fie coleg cu jucători precum Mark Bresciano (Australia) sau Christian Bolanos (Costa Rica). În clasament, după 17 etape, Al Gharafa ocupă locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, fiind la mare distanță de liderul Al Sadd (40 puncte).