Claudiu Manda a rămas fără permis. Soţul Olguţei Vasilescu conducea o limuzină Mercedes cu 125 km pe oră în localitate. Reacţia Olguţei

Polițiștii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu.

01 apr. 2019, 17:50
Claudiu Manda a rămas fără permis. Soţul Olguţei Vasilescu conducea o limuzină Mercedes cu 125 km pe oră în localitate. Reacţia Olguţei

UPDATE. ”Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă ședința Senatului și ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă știa Poliția că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliția Română că s-a comportat așa.”, a spus Vasilescu.

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost prins, luni, conducând cu o viteză mai mare decât cea legală. Potrivit surselor G4Media.ro, polițiștii l-au depistat pe Manda în cursul după-amiezii, pe raza orașului Mihăilești, județul Giurgiu.

Politicianul se afla la volanul unui autoturism Mercedes S Class, cu o viteză de 125km/h, în localitate.

. Aveam ședință și la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a afirmat Cladiu Manda, luni, pentru Mediafax.

„Este de apreciat cum s-au mișcat cei de la Politie. Le-a luat 10 minute să-mi scrie dovada. Au fost corecti”, a mai spus în direct la emisiunea România9 la TVR.

Senatorul PSD a fost sancționat cu o amendă de 1.305 lei și i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile, susțin sursele. Episodul s-a produs la doar două zile după petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda și fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, la care au participat sute de invitați.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre nunta Olguţei Vasilescu şi a lui Manda: Nici atei nu sunt ăştia, mai degrabă sunt păgâni

Printre ei, numeroși lideri din PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, dar și membri ai Guvernului, inclusiv premierul Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: Loredana Groza a cântat la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda. Ce au făcut mirii la o melodie de dragoste VIDEO