Claudiu Manda: Iohannis ascunde românilor informaţii importante

Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, susţine că prezidenţiabilul Klaus Iohannis ascunde românilor informaţii importante. Claudiu Manda a declarat că dacă Merkel ar fi stat într-un apartament de 1,5 milioane de euro, ar fi demisionat a doua zi.

11 oct. 2014, 11:36
Claudiu Manda: Iohannis ascunde românilor informaţii importante

Claudiu Manda a declarat că dacă Merkel ar fi stat într-un apartament de 1,5 milioane de euro, ar fi demisionat a doua zi.

„Pentru un candidat la preşedinţia României, funcţia supremă în statul român, Klaus Werner Iohannis are prea multe lucruri de ascuns în faţa românilor. De pildă, mie şi, cred eu, românilor în general nu ne este clară colaborarea şi relaţia de prietenie dintre dl. Iohannis şi dl. Schimdt.

Nu ştim detalii despre BMW-ul de lux pe care primarul Iohannis l-a primit de la afaceristul Schmidt, la fel cum nu ştim nimic despre apartamentul estimat, conform presei, la 1,5 milioane de euro, cel în care dl. Iohannis locuieşte atunci când se află în Bucureşti. Apartament care aparţine – coincidenţă? – tot prietenului Schmidt! Este Klaus Werner Iohannis omul împins în faţă de acest afacerist? Este cumva controlat de grupuri de interese despre care aflăm abia acum? Tăcerea mortuară a domnului Iohannis ne obligă să credem orice, pentru simplul motiv că lipsa de răspunsuri nu reuşeşte să facă lumină, ci să îl afunde pe acest candidat în şi mai multe speculaţii.

Klaus Iohannis ascunde, profund iresponsabil, informaţii importante de ochii cetăţenilor români. Iar acest scandal imobiliar recent, în care ne este prezentat un Klaus Iohannis care trăieşte în lux, subvenţionat practic de diverşi afacerişti, ne arată faţa adevărată a «cinstitului» candidat ACL. Dacă Angela Merkel ar fi plătit 500 de euro pe lună pentru a locui într-un apartament de 1,5 milioane de euro dat de un tovarăş, aceasta ar fi demisionat a doua zi! Ar fi fost un scandal monstru. Doamna Merkel ar fi fost obligată să aibă o poziţie în care să facă lumină în relaţiile de afaceri şi prietenie cu acest domn Schimdt. Or, strategia de campanie a lui Klaus Werner Iohannis este «opinia publică latră, caravana electorală, în frunte cu un BMW de lux, trece». Iohannis se ascunde de ochii românilor şi, tocmai pentru că tace, va continua să rămână ascuns, într-una din cele 6 case din Sibiu, şi după 16 noiembrie!”, a declarat Claudiu Manda.