Claudiu Manda: Iohannis nu mai poate nega legătura cu Băsescu, sunt prea multe dovezi

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, susţine că prezenţa consilierului prezidenţial, Iulian Chifu, la sediul PDL, este o dovadă clară a colaborării "dintre ACL şi Traian Băsescu".

08 sept. 2014, 11:03
Claudiu Manda: Iohannis nu mai poate nega legătura cu Băsescu, sunt prea multe dovezi

„Klaus Werner Iohannis are impresia ca toata lumea este la fel de dezorientata ca si domnia sa. Poate crede ca ne-a pacalit cu povestea aceea cusuta cu ata alba ca de fapt gresise intrarea de la vila Dante si asa a ajuns la resedinta lui Traian Basescu, pentru ca altfel nu imi explic de ce se repeta povestea cu consilierul prezidential Iulian Chifu.

Ce cauta Iulian Chifu la sediul PDL din Modrogan, pe furis, pe poarta din spate, in speranta ca nu il va vedea nimeni, daca intre Iohannis, Blaga si Basescu nu exista nici o legatura?
 
Prezenta unui membru al echipei de la Cotroceni, la sediul PDL, nu poate fi explicata altfel decat printr-o colaborare intre ACL si Traian Basescu. Dovezile acestei colaborari sunt deja prea multe, pentru ca Iohannis sa o mai poata nega”, susţine Claudiu Manda, într-un comunicat de presă.