Claudiu Manda: Ludovic Orban ignoră problema gravă a minciunii lui Iohannis

Deputatul PSD Claudiu Manda şi-a exprimat îngrijorarea faţă de preocuparea unor liberali pentru ceea ce se întâmplă în PSD, în paralel cu ignorarea unei probleme foarte grave care există la PNL.

16 aug. 2014, 09:48
Claudiu Manda: Ludovic Orban ignoră problema gravă a minciunii lui Iohannis

Iar această problemă foarte gravă ar fi faptul că prezidențiabilul Klaus Iohhanis minte în legătură cu discuțiile și întâlnirile pe care le-a avut cu Traian Băsescu.    

„Constat preocuparea unor liberali, cum ar fi dl. Ludovic Orban, pentru ceea ce se întâmplă în curtea PSD, în paralel cu ignorarea unei probleme foarte grave care există la PNL: prezidențiabilul Klaus Iohhanis minte în legătură cu discuțiile și întâlnirile pe care le-a avut cu Traian Băsescu. Îi recomand domnului Orban să renunțe la ipocrizie și să abordeze teme de real și maxim interes pentru români. Atât domnia sa, cât și dl. Iohannis, au obligația în fața electoratului de a spune de ce ascund relația cu Traian Băsescu. Prevederile Statutului PSD în legătură cu suspendarea sau pierderea calității de membru sunt clare și transparente. Nu același lucru însă se poate spune despre Klaus Iohannis. Există dovezi certe că liderul PNL a discutat, din 2008 și până astăzi, de mai multe ori cu Traian Băsescu. Totuși, dl. Iohannis continuă să nege evidența. Până când, domnule Orban, mai acoperiți această minciună?”, afirmă Manda în cadrul unui comunicat de presă.