Claudiu Ţupulan, acuzat de plagiat, a fost înlăturat de la conducerea Facultăţii de Poliţie

Claudiu Ţupulan, unul dintre membrii comisiei care a analizat lucrarea de doctorat a lui Petre Tobă, a fost înlăturat de la conducerea Facultăţii de Poliţie a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza”, a anunţat Daniel Torje, rectorul Academiei. Asupra lui Claudiu Ţupulan, care a dat verdict de non-plagiat în cazul lui Petre Tobă, este la rândul său acuzat de de plagiat.

20 sept. 2016, 14:05
Claudiu Ţupulan, acuzat de plagiat, a fost înlăturat de la conducerea Facultăţii de Poliţie

Rectorul Academiei de Poliţie a confirmat pentru jurnalista Emilia Şercan înlăturarea lui Claudiu Ţupulan de la conducerii facultăţii.

„Intrucat exista suspiciuni de plagiat in privinta domnului Claudiu Tupulan, am luat decizia de a-i inceta imputernicirea de la comanda Facultatii de Politie din cadrul Academiei de Politie, iar incepand cu data de 23 septembrie voi face o alta nominalizare pentru functia de decan”, a declarat rectorul Academiei de Politiei, Daniel Torje, in exclusivitate pentru Emilia Sercan.

Profesorul universitar Marin Claudiu Ţupulan de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, unul dintre membrii comisiei CNATDCU care au stabilit că Petre Tobă nu a plagiat, este la rândul acuzat că a plagiat mai multe articole de specialitate publicate în reviste de profil. Dezvăluirea a fost făcută de site-ul CRJI.
 

Citeşte şi: Unul din profesorii care l-au absolvit pe Petre Tobă de plagiat, acuzat de plagiat