Clejanii, acuzaţi de PLAGIAT. Riscă să plătească O AVERE

Ioniţă şi Viorica din Clejani trebuie să dea socoteală pentru refrenul piesei lor, "Mamă, azi de ziua ta", care e identic cu cel din piesa "Hora de la Teleorman", a lui Sile Păun.

09 oct. 2015, 15:57

Ioniţă şi Viorica din Clejani au fost daţi în judecată de acordeonistul Păun Sile (43 de ani), pe motiv că refrenul unei piese de-ale sale a ajuns în repertoriul celebrilor soţi. Reclamantul e tot mai aproape de proces, căci plângerea lui va fi reexaminată, după ce iniţial a fost trimis la plimbare.

Păun le cere Clejanilor, pe care îi acuză de plagiat, daune de 10.000 de euro: „Mă bucur că, în sfârşit, se face dreptate. Au greşit, m-au sfidat şi acum n-au decât să plătească. Au primit şi citaţie la locul de muncă”.

Citeşte şi SCANDAL în familia Clejanilor! Viorica vs Ioniţă: „Vreau să-mi tai stomacul”/ „Sunt total împotrivă!”

Păun are şi un act beton în buzunar, care îl va ajuta să câştige lupta cu Clejanii, şi anume decizia Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, Asociaţia pentru Drepturile de Autor (UCMR-ADA), în care există e precizare foarte clară, scrie click.ro: „Fragmentul muzical incriminat de Păun Sile ca fiind refrenul operei muzicale intitulată «Hora de la Teleorman» se regăseşte în opera muzicală «Mamă, azi e ziua ta», interpretată de Ioniţă şi Viorica de la Clejani, asemănarea este majoră şi deosebirile nesemnificative”.

Margherita de la Clejani, clipe de coşmar. A izbucnit în plâns, în plină stradă. Poliţia a intervenit FOTO

 


loading...
Partenerii noștri