Clejanii au crescut tariful după scandalul cu Fulgy. Câţi bani cer pentru a cânta la o nuntă

Tariful Clejanilor a crescut după scandalul cu Fulgy, dar și după perioada grea a pandemiei în care celebrii lăutari nu au mai avut concerte.

11 iun. 2021, 20:59
Clejanii au crescut tariful după scandalul cu Fulgy. Câţi bani cer pentru a cânta la o nuntă

Clejanii au crescut tariful după scandalul cu Fulgy. Pentru a recupera din pierderile cauzate de pandemiei, dar și datorită faptului că aceștia sunt mai mereu prezenți la televizor din cauza scandalurilor în care i-a târât Fulgy, Clejanii ar avea acum pretenți financiare mai mari.

Clejanii au crescut tariful după scandalul cu Fulgy

Ioniță și Viorica încasează 5.000-5.500 de euro la o nuntă, conform artistipentrununta.ro. La cresterea tarifelor au contat și escapadele lui Fulgy din ultimele săptămâni. Cei doi  au fost prezenți în toate emisiunile tv.

Viorica de la Clejani: „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi că părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil. S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Ioniţă de la Clejani: „Alex Velea e vreun sfânt? De ce nu vă duceţi în spate la Mc să vedeţi dealeri?”

Pe de altă parte, Viorica de la Clejani a făcut o criză de nervi la televizor în încercarea de a-l apăra pe Flugy. „A răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus Viorica de la Clejani.


loading...