Clejanii fac spectacol în a doua zi de Paști la România TV! Spectacol extraordinar cu invitați speciali luni seara de la ora 21 VIDEO

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt un brand național, iubit de tineri și bătrâni, de femei și bărbați, de românii din țară și cei din afara granițelor, de străini din toată lumea. În a doua zi de Paști, România TV va difuzat un spectacol de excepție al Clejanilor, cu invitați unul și unul.

04 mai 2024, 12:06
Clejanii fac spectacol în a doua zi de Paști la România TV! Spectacol extraordinar cu invitați speciali luni seara de la ora 21 VIDEO

Clejanii fac spectacol în a doua zi de Paști la România TV! Spectacolul aniversar ,,Femeia!“ poate fi considerat un triumf al muzicii lăutărești. Dar, înainte de toate, este o poveste de viață. O victorie asupra supărărilor lumești și dramelor istoriei. Este bucuria de a trăi.

„Este un spectacol grandios, cu invitați speciali, un concert inedit în care celebrăm femeia și bucuria de a trăi. Este un eveniment de anvergură, cu surprize muzicale și multă emoție”, spune Viorica de la Clejani.

Ioniță de la Clejani asigura acompaniamentul muzical alături de Taraful Clejanilor. Alături de cei mai iubiți artiști ai momentului, veți cânta și veți dansa cu atâta foc încât vor sări scântei din podea. Vor fi atâtea surprize muzicale și atâtea emoții încât veți râde și veți plânge în același timp, cu sentimentul că viața e scurtă, totuși, și merită trăită din plin.

Viorica de la Clejani vă va tăia respirația când va începe să cânte, iar virtuozitățile instrumentale, cum rar ți-e dat să vezi, vă vor împinge către incandescență, către distracția eliberată de orice constrângeri.

Va fi un spectacol extraordinar cu invitați speciali luni seara de la ora 21, la România TV. Theo Rose, Damian Drăghici, Ionuț Dolănescu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Jador, Oana Radu, Diana Matei și Cleante, o combinație rarisimă între tradiție și modernitate.

Povestea Clejanilor a început cu incursiunea în „lada cu zestre” a cântecelor vechi românești și dorința de a le împleti cu modernul, cu scopul declarat de a atrage tineri către muzica autentică românească. Această combinație rarisimă între tradiție și modernitate i-a transformat în vedete de primă mărime ale peisajului muzical autohton și le-a asigurat un loc în istoria muzicii lăutărești, alături de numele ei legendare.

Personalități precum Johnny Depp, Francis Ford Coppola, Osvaldo Golijov, Alice Cooper sau Tim Burton au vibrat la muzica lor și i-au lăudat pretutindeni.
„Pentru mine, ei sunt un model, prin felul în care privesc viața. În ciuda tuturor lucrurilor care li s-au întâmplat în viață, ei cântă o muzică ce exprimă cea mai intensă bucurie. Au darul de a te face să te simți plin de viață. Sunt în inima mea, alături de cei mai interesanți oameni pe care i-am întâlnit vreodată”, declara starul hollywoodian Johnny Depp.