Cleopatra Stratan, de recunoscut la Masked Singer. Fanii au fost uluiți: „Un costum de 30 de kilograme. Cea mai extraordinară experiență” VIDEO

Cleopatra Stratan este una dintre vedetele care au participat la emisiunea Masked Singer, unde și-a făcut apariția într-un costum de geishă și a interpretat o piesă în limba rusă.

08 oct. 2021, 10:46
Cleopatra Stratan, de recunoscut la Masked Singer. Fanii au fost uluiți: „Un costum de 30 de kilograme. Cea mai extraordinară experiență” VIDEO

Cleopatra Stratan a avut o apariție care a luat fanii prin surprindere la Masked Singer, unde artista a fost costumată într-un costum de gheișă și a interpretat o melodie în limbă rusă.

Fanii și juriul au fost de-a dreptul uluiți, însă Mihaela Rădulescu și-a dat seama imdiat cine este.

După mai multe indicii puse cap la cap, vedeta a recunoscut-o pe Cleopatra Stratan. „Vrei să știi ceva, moldoveanco? Eu știu cine ești!”.

„Eu m-am prins. A trebuit să-i citesc fișa de-a lungul vieții. ca să nu mai spun că a fost invitatea mea când s-a lansat. Acolo este Cleopatra Stratan!”, a mai adăugat Mihaela.

Cleopatra Stratan a purtat un costum de aproape 30 de kilograme, iar juriul a apreciat imens cât de bine s-a mișcat artista în ciuda dificultăților care le-a avut din cauza costumației.

„În primul rând este un costum de aproape 30 de kilograme, toată greutatea stă în acel cap de gheișă. A fost o experiență extraodinară. Vreau să aplaud designerii care au lucrat la acest costum, au fost niște eroi”, a declarat Cleopatra Stratan.


loading...
Partenerii noștri