Cleopatra Stratan e domnişoară în toată regula. Vezi cum arată acum fetiţa minune a muzicii româneşti

La doar 3 ani, Cleopatra Stratan facea istorie cu o melodie simpatica si antrenanta care a prins de minune atat in randul adultilor, cat si in randul celor mici.

29 mart. 2014, 10:02

Cu single, album, concert si videoclip, fiica lui Pavel Stratan a fost pe val o buna perioada de timp. In plus, micuta Cleopatra a devenit cel mai bine platit artist tanar, cel mai tanar artist care primeste un premiu MTV si cel mai tanar artist care ajunge pe locul 1 intr-un top national.

La indemnul tatalui ei, micuta a lansat chiar trei albume si a avut o papusa in editie limitata care s-a vandut foarte bine in perioada in care a aparut pe piata, scrie perfecte.ro.

Pe masura ce a crescut insa, interesul publicului pentru micuta a scazut, multi dintre fostii ei fani intrebandu-se ce s-a intamplat cu ea si, mai ales, cum arata.

Cleopatra are acum 12 ani, a devenit o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului si l-a lasat in urma pe Ghita, pe care il astepta la portita cand era mai mica.

Cleopatra si fratele ei au participat recent la avanpremiera filmului „Clopotica si Zana Pirat”, un film care se concentreaza in jurul energicei si ambitioasei Zarina, una dintre zanele pastratoare ale prafului magic albastru, care le ajuta pe zane sa zboare.

Cand ideile ei indraznete ii provoaca incurcaturi, Zarina fura pulberea fermecata si paraseste Pixie Hollow, unindu-si fortele cu piratii din Skull Rock si conducatorul lor, James, care va fi cunoscut curand drept Capitanul Hook. Aflate in pericol de a nu mai putea zbura, Clopotica si prietenele ei zane se hotarasc sa plece in calatorie, pentru a recupera atat praful pretios, cat si pe Zarina.