Cleopatra Stratan, singură, la doar o lună de la întoarcerea de la America Express. Ce se întâmplă între ea și Edward Sanda

„America Express” este una dintre cele mai dure emisiuni concurs de la noi din țară. Unele dintre cele mai celebre vedete din showbiz-ul românesc își testează limitele, iar nervii le sunt întinși la maximum.

21 aug. 2023, 10:11

Cleopatra Stratan încă se află în procesul de „revenire” după experiența „America Express”! Mulți dintre foștii concurenți au mărturisit că au întâmpinat dificultăți în readaptarea la viața de zi cu zi, odată ce s-au întors acasă din emisiunea-competiție de la Antena 1.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații după întoarcerea de la America Express ’’Mi-a fost dor de tot…’’

Cu două sezoane în urmă, Mihai Petre și soția sa au câștigat, în timp ce în sezonul precedent, Bordea și Cortea au fost cei norocoși. Edward Sanda și Cleopatra s-au aventurat în Statele Unite plini de încredere, dar au fost depășiți în competiție de Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Soția lui Edward Sanda emană fericire în imaginile pe care urmează să vi le arătăm. Cel mai probabil, Cleopatra Stratan a redescoperit plăcerea în lucrurile mărunte ale vieții după privațiunile din timpul experienței „America Express”. Artista a fost lipsită de confortul căminului său, precum și de alte facilități de care oamenii obișnuiți se bucură de la sine înțeles. Cu toate acestea, treptat, concurenta își regăsește starea de bine.

A trecut exact o lună de când fiica lui Pavel Stratan s-a întors alături de soțul ei din America Latină. Cei doi au petrecut aproape 60 de zile împreună, depășind toate provocările competiției de la Antena 1. Totuși, protagonista noastră a simțit nevoia de puțin spațiu personal, motiv pentru care a decis să meargă singură la cumpărături.

Cleopatra nu avea un obiectiv precis, doar își dorea să-și umple timpul, să se relaxeze și să se reconecteze cu obiceiurile ei vechi. Este probabil reconfortant să audă oameni vorbind aceeași limbă și să folosească serviciile de ridesharing fără a striga: „Vă rog, sunt într-o competiție, puteți să mă duceți acasă?”.

Ea a vizitat magazinele de cosmetice, ceea ce ne dă de înțeles că a simțit lipsa rutinei de îngrijire din timpul „America Express”. A aruncat o privire și prin magazinele de haine, pentru a vedea ce noutăți au apărut în absența ei. Cu toate acestea, cel mai notabil gol pare să fi fost lipsa telefonului mobil. În timp ce se plimba prin mall, soția lui Edward Sanda și-a petrecut timpul cu ochii pe propriul dispozitiv mobil.

Aceasta nu poate fi blamată, mai ales că statisticile arată o dependență crescută de smartphone-uri în rândul tinerilor. Cel mai mult timp petrecut pe telefon a fost într-o cafenea, în timp ce Cleopatra își lua o pauză. Deși plimbările prin mall sunt una, a alerga prin țări străine este cu totul altă experiență. Fără îndoială, vedeta preferă prima variantă fără ezitare!

Sursă foto Cancan.ro

Citește și: Cleopatra Stratan a făcut anunțul, chiar în ziua în care s-au împlinit doi ani de la nunta cu Edward Sanda: „Abia aștept”