Clienții Banca Transilvania, CEC Bank, BCR și Raiffeisen primesc 10% reducere la plata taxelor cu acest tip de card

Toți posesorii acestui tip de card, indiferent dacă sunt clienți Banca Transilvania, BCR, CEC Bank sau Raiffeisen, pot primi 10% din bani înapoi.

20 ian. 2024, 15:17
Clienții Banca Transilvania, CEC Bank, BCR și Raiffeisen primesc 10% reducere la plata taxelor cu acest tip de card

Între 16 ianuarie și 26 martie, pentru plățile făcute marțea, posesorii de card Mastercard pot primi 10% cashback în limita a 50 de lei, pe card, pentru toate tranzacțiile de taxe, impozite și facturi de utilități.

„Îți poți înscrie cardul* în program în orice zi a săptămânii. Pentru fiecare plată eligibilă cu cardul înscris, făcută în zilele de marți, vei primi 10% cashback (bani înapoi pe card), în limita a 50 de lei per card, per campanie.

Programul se desfășoară pe întreg parcursul anului 2024, în 4 campanii tematice. Odată înscris vei putea participa automat la toate cele 4 campanii din program.**

În perioada 16 ianuarie – 26 martie 2024 tematica este plata taxelor, impozitelor și a facturilor de utilități. Vei primi bani înapoi (cashback) pentru plățile de taxe, impozite și facturi de utilități (apă, gaze, electricitate), realizate cu carduri Mastercard eligible.

Citește și: Impozit de 70% pentru această categorie de venituri. Legea este deja în vigoare. Ce români vor fi afectați

Toate tipurile de plăți cu cardul sunt incluse: cele online (ex: prin Ghiseul.ro) sau cele fizice, la aparatul POS (la administrațiile financiare sau la furnizorii de utilități).

Pentru mai multe detalii, accesează pagina “Întrebări frecvente” de mai jos sau Termenele și Condițiile programului.

*Poți înscrie mai multe carduri Mastercard (debit sau credit) emise în Romania pentru persoane fizice. Cardurile de masă, cele sociale, cele Maestro/Cirrus sau cele pentru persoane juridice/comerciale nu fac parte din această campanie și nu pot fi înscrise.

**Așadar, vei primi cashback pentru toate plățile eligibile făcute cu acel card în zilele de marți de după momentul înscrierii”, a transmis Mastercard România.

Citește și: Cât costă o ciorbă de fasole în pâine pe Valea Prahovei, în 2024. Cum a apărut, de fapt, acest fel de mâncare