Clientul unui restaurant a fost servit din greşeală cu o sticlă de vin în valoare de 4.500 lire sterline. Reacţia conducerii localului

Un restaurant din Marea Britanie a recunoscut că a servit din greşeală unui client o sticlă de vin roşu în valoare de 4.500 de lire sterline.

16 mai 2019, 11:45
Clientul unui restaurant a fost servit din greşeală cu o sticlă de vin în valoare de 4.500 lire sterline. Reacţia conducerii localului

Pe contul său de Twitter, restaurantul Hawksmoor din Manchester a declarat că speră că norocosul client „s-a bucurat de seara petrecută la ei”, după ce personalul i-a oferit o sticlă din 2001 de Chateau le Pin Pomerol.

Nu este clar dacă clientul a avut vreo idee că este vorba despre un vin de excepţie, descris drept „legendar” şi „mitic” în recenziile de pe site-ul de specialitate vivino.com, sau cât de mult ar fi trebuit să plătească pentru el.

Conducerea restaurantului l-a sfătuit pe angajatul care a făcut eroarea să-şi ţină „bărbia sus”, adăugând că se întâmplă să se comită greşeli şi că va fi în continuare apreciat.

Mesajul restaurantului a stârnit o serie de răspunsuri amuzate pe Twitter, în timp ce alţii au lăudat Hawksmoor pentru răspunsul său blând la gafa angajatului.

Pe site-ul wineinvestment.com, Chateau le Pin Pomerol este descris drept un vin cu „o culoare profundă rubinie /de prună /purpurie şi arome de creme de cassis, lichior de cireşe, prune, lemn dulce şi caramel”.