Clip romantic devenit viral pe internet! Cântărețul Harry Styles și-a întrerupt concertul pentru a lăsa un fan să-și ceară iubita de soție – VIDEO

Concertul lui Harry Styles din Lisabona a fost întrerupt pentru o cerere în căsătorie. Un tânăr și-a cerut iubita de soție, iar artistul britanic i-a împrumutat microfonul ca toată lumea să fie martora momentului special.

03 aug. 2022, 21:58
Clip romantic devenit viral pe internet! Cântărețul Harry Styles și-a întrerupt concertul pentru a lăsa un fan să-și ceară iubita de soție – VIDEO

Harry Styles s-a oprit din cântat, în timpul concertului din Lisabona, și a făcut o pauză de câteva minute, după ce un tânăr i-a cerut microfonul pentru câteva momente. Cântărețul a fost de acord și a făcut ca tot publicul să audă cererea în căsătorie.

„Pot să îi cânt două versuri prietenei mele?”, l-a întrebat participantul la concert.

„În primul rând, de cât timp sunteţi împreună? Dacă e vorba de o relaţie de o săptămână, nicio şansă”, l-a întrebat Harry Styles.

„Suntem de mai mult de un an împreună!”, i-a explicat acesta.

Momentul simpatic a fost filmat și a fost urcat pe Instagram de unul dintre membrii echipei lui Harry Styles.

Odată ce a primit microfonul, tânărul din public a început să cânte câteva dintre versurile melodiei „Can’t help falling in love with you”, de la Elvis Presley, iar apoi s-a așezat în genunchi și i-a arătat inelul iubitei sale. Fără să stea pe gânduri, partenera acestuia a spus un clar să răspicat „da”, în aplauzele publicului.

Ulterior, cântărețul le-a urat felicitări și și-a continuat concertul din cadrul turneului „Love On Tour”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vic on tour (@vic_ontour)

Clipul video a devenit viral pe Tik Tok. A strâns peste 8 milioane de aprecieri și peste 51 de milioane de comentarii din partea internauților.

Harry Styles, în vârstă de 28 de ani, este un cântăreț britanic devenit cunoscut după ce a participat la X Factor UK. Ulterior, a devenit membru al trupei One Direction, care s-a bucurat ani de zile de un succes incredibil la nivel mondial. În 2016, artistul și-a început cariera solo și și-a făcut debutul în cinematografie, a avut primul lui rol în filmul „Dubkirk”. Printre cele mai cunoscute melodii ale lui Harry Styles se numără „Sign of the times”, „Watermelon Sugar”, „Adore you”.