Clip viral pe Internet. Un client își savurează liniștit aripioarele de pui în timpul unui jaf armat

Clip viral pe Internet. Câteva imagini de pe camerele de filmat au surprins un bărbat care continuă să-și savureze liniștit meniul comandat, la restaurant, în timp ce în spatele său se întâmplă un jaf armat.

29 iun. 2021, 18:18
Clip viral pe Internet. Un client își savurează liniștit aripioarele de pui în timpul unui jaf armat
Un client își savurează liniștit aripioarele de pui în timpul unui jaf armat

Clip viral pe Internet. Clientul nu intră în panică atunci când agresorul își face apariția în restaurant, purtând pe cap o cască de motocicletă și cerând banii sau obiecte de valoare celorlalți din jur. Nu se sperie nici atunci când motociclistul amenință cu pistolul.

Citeşte şi: Atac armat la un liceu din Tennessee, cu mai multe victime. Tensiuni şi la Minneapolis după ce un tânăr de culoare a fost ucis

Clip viral pe Internet. Un client își savurează liniștit aripioarele

Mai multe imagini surprinse pe camerele de filmat arată cum mai mulți clienți au început să fugă îngroziți atunci când tâlharul a scos pistolul. Cu toate acestea, un bărbat care își savura aripile de pui nu i-a păsat de întregul incident.

Mai mult decât atât, înainte ca motociclistul să plece, clientul îi dă telefonul, tot la fel de relaxat. Chiar și atunci când agresorul iese din restaurant, bărbatul continuă să-și savureze aripioarele de pui, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, potrivit Aleph News.

Tentativă de jaf armat la sediul unei bănci în Bucureşti

Un bărbat este căutat de politişti după ce luni după-amiază a intrat în sediul unei bănci din Sectorul 5 al Capitalei şi a ameninţat cu un pistol un angajat al unităţii bancare, căruia i-a cerut să-i dea toţi banii pe care îi avea la birou. Din primele informaţii, bărbatul nu a reuşit să ia niciun ban, iar oamenii legi sunt pe urma lui.

Din fericire, angajatul băncii şi-a dat seama că pistolul folosit de bărbat era de jucărie şi nu a cedat presiunilor acestuia. Într-un final, autorul tentativei de jaf a fugit.

La sediul băncii au ajuns mai multe echipaje de poliţie, trupe speciale, iar bărbatul care a încercat să jefuiască banca este căutat de oamenii legii.

Astazi, in jurul orei 15:00, Sectia 17 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca la o unitate bancara din Sectorul 5, un barbat, in varsta de aproximativ 25 de ani, a intrat in sediul unei banci, avand asupra sa un pistol ce parea a fi de jucarie.

Barbatul ar fi solicitat unui angajat bani, insa acesta nu s-a conformat, spunandu-i sa plece, context in care cel in cauza a parasit banca, fara sa sustraga bani sau alte valori”, a anuntat Politia Capitalei.