Clipe cumplite în familia Halep, după ce vărul sportivei a fost condus pe ultimul drum. Reacţia vedetei VIDEO

Momente cumplite în familia Simonei Halep după ce vărul sportivei a fost condus pe ultimul drum. Rudele şi zeci de oameni impresionaţi de drama prin care trec părinţii tânărului de 29 de ani care şi-a luat viaţa au venit la înmormântare.

11 mart. 2015, 14:42
Clipe cumplite în familia Halep, după ce vărul sportivei a fost condus pe ultimul drum. Reacţia vedetei VIDEO

Simona Halep nu a venit la Constanţa. Aflată la turneul de la Indian Wells, tenismena a purtat la antrenament un tricou pe care a transmis un mesaj familiei, potrivit România TV.

Citeşte şi Simona Halep pierde locul 3 WTA dacă renunţă la turneul de la Indian Wells

Machedonii din Constanţa sunt în stare de şoc după ce Nicia Arghir s-a spânzurat, la numai 29 de ani. La înmormantare, alături de părinţii îndoliaţi, au fost si mama şi tatal Simonei Halep. Apropiaţii spun că tânărul avea datorii mari la cămătari, care îl presau să le dea banii înapoi.

 

Părinţii au făcut to ce au putut să-şi scoată copilul din anturajul jocurilor de noroc. Au pierdut lupta când tânărul s-a spânzurat în casă, în timp ce rudele lui erau în camerele alăturate .

Citeşte şi SIMONA HALEP, mesaj CUTREMURĂTOR după sinuciderea vărului său

Medicii vor stabili dacă tânărul era sub influenţa drogurilor sau a alcoolului când s-a sinucis. Simona Halep, care nu a putut veni la înmormântare pentru că se află la un turneu în Statele Unite a transmis un mesaj, prin intermediul unui tricou pe care l-a purtat în timpul antrenamentelor. Pe tricoul Simonei au fost inscripţionate cuvintele: „DREAM”, „SUFFER”, „SUCCEED”, ceea ce se traduce prin „Visează, suferă, învinge!”.