Clipe de coşmar: Cum s-a descurcat un biciclist printre cangurii furioşi VIDEO

Un biciclist australian a trăit clipe de coşmar după ce a nimerit într-un grup de canguri ce păreau a fi ... războinici.

25 aug. 2015, 12:18
Clipe de coşmar: Cum s-a descurcat un biciclist printre cangurii furioşi VIDEO

Bărbatul a filmat momentele „de suspans” prin care a trecut, în apropiere de Melbourne, unde a nimerit în mijlocul unui grup de zeci de canguri.

Animalele recunoscute pentru faptul că sunt foarte „războinice” par vizibil deranjate de prezenţa umană în mijlocul lor şi sunt pe picior de atac.

Vezi şi Mai mulţi canguri au întrerupt un turneu de golf, în Australia VIDEO

Ben Vezina se plimba cu bicicleta într-un parc aflat la 23 de kilometri la nord-est de Melbourne, când s-a pomenit înconjurat de canguri.  În ciuda faptului că cangurii cenuşii sunt, de obicei, timizi  în compania oamenilor, sunt totuşi nişte animale sociale şi adesea sunt întâlniţi în grupuri mai mare. Iar spiritul de grup îi schimbă, fiind mult mai abili astfel în a detecta un posibil pericol pentru ei.

Cangurii cenuşii pot ajunge şi la 2,3 metri lungime, din cap până la coadă şi la o greutate de 95 de kilograme, dar nu devin un pericol pentru oameni, decât dacă ac eştia le atacă teritoriul şi îi provoacă.