Clipe de coşmar pentru cea mai bătrână mamă din România. Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, vrea să-şi cunoască tatăl

Cine este tatăl Elizei Iliescu? Identitatea bărbatului care a ajutat-o pe Adriana Iliescu să devină cea mai bătrână mamă din România este un mister.

20 mai 2019, 07:37
Clipe de coşmar pentru cea mai bătrână mamă din România. Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, vrea să-şi cunoască tatăl

La 66 de ani, Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din România, scrie a1.ro. Se întâmpla în ianuarie 2005, când a venit pe lume Eliza, rezultatul unei fertilizări in vitro. De atunci, oamenii au vrut să știe totul despre această familie atipică.

Citeşte şi Adriana Iliescu a dezvăluit ce PENSIE are şi cum sunt cheltuiţi banii în casă

Anii au trecut, iar micuța Eliza Iliescu a început să pună întrebări. Așa cum era de așteptat, adolescenta vrea să știe cine este tatăl ei biologic.

„M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu, scrie Cancan.

În cazul fertilizării in vitro, legislația protejează identitatea donatorilor, ceea ce inseamnă că nici Adriana, nici Eliza Iliescu nu vor putea afla cine este cel care a contribuit la aducerea pe lume a fetei.

Pe 16 ianuarie 2019, Eliza Iliescu a împlinit 14 ani. Adolescenta este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Dimitrie Paciurea din Bucureşti. Din dorința mamei sale, fata a început școala cu aproape 2 ani mai devreme. Ca să poată fi înscrisă în clasa I, Eliza a dat o testare privind cunoştinţele şi o alta psihologică când avea doar 5 ani.