Clipe de coşmar pentru Cristi Borcea în puşcărie. Soţiile sale se tem să nu-şi piardă minţile

Cristi Borcea are probleme serioase din cauza stresului acumulat în perioada de detenție, care i s-ar fi agravat galopant în ultima perioadă, în care s-a zbătut să obțină eliberarea condiționată.

18 mai 2018, 09:11
Clipe de coşmar pentru Cristi Borcea în puşcărie. Soţiile sale se tem să nu-şi piardă minţile

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Cristi Borcea suferă cumplit din cauza depresiei, scrie spynews.ro. Omul de afaceri a reclamat probleme de această natură încă de la începutul pedepsei sale cu închisoarea, însă acum, spun sursele citate, starea deținutului s-ar fi înrăutățit alarmant.

Citeşte şi Cristi Borcea, suspect că a lăsat-o gravidă pe „Vrăbi”, iubita unui personaj celebru de la noi

Cea mai mare problemă a acestuia ar fi insomniile provocate de depresie, pe care, momentan, acesta și le tratează cu pastile prescrise de medicul închisorii. În plus, Cristi Borcea ar fi spus unor apropiați din rândul deținuților că, după ce va fi eliberat, va avea nevoie, în continuare, de ajutor medical, în condițiile în care este puternic marcat de experiența anilor petrecuți în spatele gratiilor.

În 2015, fosta lui soție, Mihaela Borcea, declara în presă că milionarul era într-o depresie cumplită și că se temea să nu-și piardă mințile. Aceasta apunea că Borcea era cu nervii la pământ și plângea foarte des.