Clipe de coșmar pentru Oana Roman și fiica sa, după vacanța din Laponia! Vedeta este disperată și a făcut apel la fanii săi. ”Am nevoie de ajutorul vostru. Poate se întâmplă o minune”

Oana Roman și fiica sa, Isa, trec prin momente de coșmar, după vacanța din Laponia, unde s-au distrat pe cinste. La întoarcerea în țară cele două au avut parte de un incident care le-a întristat teribil, iar fiica lui Petre Roman a decis să ceară ajutorul oamenilor cu suflet mare de pe rețelele de socializare.

17 dec. 2023, 19:38
Clipe de coșmar pentru Oana Roman și fiica sa, după vacanța din Laponia! Vedeta este disperată și a făcut apel la fanii săi. ”Am nevoie de ajutorul vostru. Poate se întâmplă o minune”
Clipe de coșmar pentru Oana Roman și fiica sa, după vacanța din Laponia!

Clipe de coșmar pentru Oana Roman și fiica sa, după vacanța din Laponia! Oana Roman are pe rețelele de socializare o comunitate impresionantă cu care împarte toate întâmplările bune și mai puțin bune din viața sa.

Citește și Oana Roman condamnă obiceiul tăierii porcului în preajma Crăciunului: „Poate o să-mi sară mulți în cap, chiar nu mă interesează”

Clipe de coșmar pentru Oana Roman și fiica sa, după vacanța din Laponia!

La scurt timp după ce a revenit în România din vacanța sa în țara lui Moș Crăciun, vedeta le-a dezvăluit fanilor săi că atât ea și fiica sa sunt extrem de supărate pentru că ce-a mică și-a pierdut telefonul în aeroport.

Oana Roman le-a cerut ajutorul fanilor săi în speranța că cineva va găsi telefonul Isei și i-l va înapoia.

„Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru. Poate se întâmplă o minune. Aseară Isabela și-a pierdut telefonul în aeroport, când căram singură bagajele ca să găsim un taxi și l-a pierdut pentru că era foarte supărată că nu a venit să ne ia nimeni de la aeroport. Așa a simțit ea, să sufere din cauza asta. Telefonul încă sună, eu tot sun și nu răspunde nimeni. E pierdut pe acolo prin aeroport, undeva pe la terminalul sosiri, înăuntru, în parcare, nu știu.

Este un telefon (…) cu o husă transparentă. Nu e vorba de telefon ci de pozele pe care Isa le avea și numerele de telefon ale colegilor și ale prietenilor. Dacă cineva găsește acel telefon, vă rog să ni-l dați înapoi. Pentru Isa ar fi important”, a mărturisit Oana Roman, într-un filmuleț postat pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman, despre cum petrecea Crăciunul în copilărie

În urmă cu ceva timp, Oana Roman își amintea cu nostalgie de perioada Crăciunului petrecută în copilărie, care era perfectă, întrucât toți membrii familiei erau împreună, stăteau la masă, iar cadourile nu lipseau. Chiar dacă nu mergea cu colindul, vedeta își amintește cum familia își petrecea sărbătorile la o cabană la munte, unde primeau anual colindători.

„Eu nu mergeam cu colindul, dar vedeam colindători pentru că noi întotdeauna de Crăciun mergeam la Predeal, de când mă știu eu, practic prima dată m-au dus când aveam vreo 7-8 luni și în fiecare an de Crăciun era o tradiție la noi în familie să mergem la Predeal. Aveam niște oameni care închiriau o casă practic, casa lor. Ei plecau de acasă și stăteam noi în casa lor. La vila Boicescu, îmi aduc aminte și acum cum se numește. În fiecare an mergeam acolo, făceam bradul, puneam cadourile, mergeam cu prietenii de familie și era foarte frumos de Crăciun. Lucrul ăsta s-a încheiat o dată cu Revoluția pentru că din momentul ăla nu am mai avut timp pentru noi ca familie”, a declarat Oana Roman.

Citește și Oana Roman i-a oferit cel mai frumos cadou fiicei sale, Isa. Vedeta nu s-a uitat la bani: ”E visul oricărui copil”